Bet365

bet365logo-bigA Bet365 cég 2000-ben alakult az Egyesült Királyságban az RBS társaság alapjain, amely a sportfogadás piacán már 1974 –óta tevékenykedik. A nagy hatóképességét sikerült jól kihasználni és 2001 –óta a Bet365 márkanév alatt lehet az interneten fogadni, pókert, bingót játszani és online kaszínó látogatni.  Ha csak az online fogadóirodára koncentrálunk, akkor ez az egyike a legnagyobb működő platformok közül ebben az ágazatban. A több mint 1700 alkalmazottal és 7 millió nyitott számlával minden bizonnyal egy nagy játékosról van szó, akit nem lehet figyelmen kívül hagyni semmilyen játékos részéről.

A cég nyilvánvalóan nem pihen a babérjain és az ügyfeleiről jól gondoskodik. Az alkalmázás módját megtudja az egyik alábbi bekezdésben, de már most kell konstatálni, hogy ez nagyon versenyképes eszköz. Regisztráció a honlapunkon keresztül egy jó lehetőség mindenki számára, függetlenül attól, hogy egy tapasztalt játékos, vagy egy kezdő a területen. A kezdők is jól tájékozódhadnak hála a jól feldolgozott súgónak és a jó támogatásnak. Az elején még nézzünk a Bet365 fogadóiroda felhasználói felületére.

A viszonylag egyszerű web felület elég kényelmet kínál, és ha valakinek nem is felelne meg, tartja magának az egyszerű, modern megjelenést. Egyetlen kattintással elérhető az összes almenü, ami sokkal könnyebbé teszi a tájékozódást. Az ügyfél hozzáfér a statisztikákhoz, táblázatokhoz, a párbajok történelemjéhez és a fogadásokhoz, és a népszerű live score sem hiányozhat. Amellett, hogy kiválasztja az egyiket a 17 nyelv közül, beleértve a magyart is, kiválaszthatja a szorzók megjelenése típusát is. A menüben decimális, tört és amerikai típusú szorzók találhatóak. A későbbi Bet 365 fogadás megjelölése, a szelvény alkotása és beadása már csak néhány másodperc kérdése.

Bet365 info: 

Cím:   Hillside, Festival Way, Stoke-on-Trent, England ST1 5SH, United Kingdom
Weboldal:   www.bet365.com 
Más oldalak: Bet365 wikipedia
Engedély:    Gibraltar
Tiltott országok:   USA, Görög, Franciaország
E-mail:   support-hun@customerservices365.com
Minimális tét:   0.1€
Telefon:   +44-178-268-44
EGR Awards: 2014 winner, 2015 winner