A 49-eseknek történelmileg nagyszerű kezdetük volt. Miért érzi délibábnak?

Öt héttel a szezon után a 49ers az NFL történetének egyik legjobb csapata.

Furcsán hangzik, nem? A Niners elég jól nézett ki. Szétszedtek egy pár gyalogos oldalt – a Steelereket és a Buccaneereket -, és elrontották a Bengals csapatát, akik mind az öt meccsüket elvesztették ebben a szezonban. Aztán hétfő esti fociban 31-3-as legyőzést hajtottak végre a túlhipott Browns játékról, amelyre a játék előtti és utáni ünnepségei miatt inkább emlékezni fognak, mint bármi másra, amit a Niners maga a pályán tett.

< p> Hiába 4-0, domináns győzelmek triójával a Ninerek esztétikailag nem úgy néznek ki, mint a történelem egyik legjobb oldala. Jók voltak, de nem néztek ki egy wow-senkinek sem lehet megállítani ezeket a srácokat. A számok 22Bet azonban mást mondanak.A Football Outsider DVOA mutatója, amely a csapat down-to-down hatékonyságát (valamint egyéb tényezőket) méri, a 49ers csapatát a liga legjobb csapatának értékeli. Valójában a DVOA szerint a Niners négymeccses rajtja a hatodik legjobb az 1990-es szezonra visszamenőleg, ami az osztályzatuk kiindulópontja.

Íme egy áttekintés a 49ers előtt álló öt csapatról és szezonban elért eredményük:

– 2007 – 1. Patriots – 16-0 az alapszakaszban. Elveszett a Super Bowl-ban.

– 2. – 1991-es washingtoni profi labdarúgó-csapat – 14-2 az alapszakaszban. Megnyerte a Super Bowlt.

– 3. – 2013 Broncos – 13-3 az alapszakaszban. Elvesztette a Super Bowlt.

– 1999 – 4. kos – 13-3 az alapszakaszban. Megnyerte a Super Bowlt.

– 5. – 1996-os Packers – 13-3 az alapszakaszban.Megnyerte a Super Bowlt.

Ez nem csak magasztos társaság: ez az elmúlt három évtized öt legdominánsabb és történelmileg legfontosabb csapata. Ha mindannyian egyetértünk abban, hogy a 2013-as Seahawks-ot jó mérlegeléssel dobjuk be, mindegyiken keresztül nyomon követheti a sport fejlődését. Miért törölte politikáját Nick Bosa a liberális San Franciscóba költözéssel? További információ

Ezek a csapatok mind jól érezték magukat. A Hírességek Csarnoka hátvédjei vagy látnoki edzők – néha mindkettő – rendbe hozták őket, és annyi 22 Bet generációs tehetséget árasztottak el, hogy szinte istentelen volt. Kizsigerelték az ellenfeleket. Ők domináltak a labda egyik oldalán, a másikon pedig elég jók voltak ahhoz, hogy egy nagyon jó oldalról történelmileg relevánssá katapultáljanak.Ezek nem a gyors indítás esetei voltak; sokkal jobbak voltak, mint mindenki, aki előttük állt, és mindannyian tudtuk. Az összes csapat bejutott a Super Bowlba, és hárman megnyerték az egészet.

A 2019-es Niners számszerűen halmoz. Ők az egyetlen csapat ebben a szezonban, amely hosszú távon a hatékonyság első két helyezettjébe tartozik a labda mindkét oldalán. A történelem szerint legalább 13 meccset kell megnyerniük és a Super Bowlban kell játszaniuk. És még mindig nem érzi jól, a Niners bajnoki éllovasként. Csúcs a felszín alatt, és aggasztó jeleket lát.

Először is: az ütemezés. Egyik ellenfelük sem érte el a bajnokság átlagát (DVOA szerint). Eddig a bajnokság 16., 20., 26. és 31. legjobb csapatával találkoztak. Nem csak, hogy a 18., 25., 28. és 29. rangsorolt ​​bűncselekményekkel szembesültek.Ennél nem lesz sokkal könnyebb.

Jönnek a Sterner tesztek. San Francisco divíziója, az NFC West lehet a legjobb divízió a futballban, két másik jogos bajnoki fenyegetéssel – a Seahawks és a Rams. A Ninersnek kétszer is szembe kell néznie mindkét csapattal a szezon befejezése előtt.

Az Attrition már megtérül. San Franciscónak legalább négy hétig három legjelentősebb játékosa nélkül kell maradnia. A kezdő harcok Joe Staley és Mike McGlinchey, valamint a mindent elkövető Kyle Juszczyk sérülésekkel járnak. Mindhárman a futás-blokkolók között a legjobbak között vannak, ami a 49ers földi játékát táplálja, ami a liga leghatékonyabb öt héten keresztül.

Juszczyk a legfontosabb a három közül. Tud blokkolni, futni és elkapni a passzokat, mint senki más hátvéd a játékban.Részleges haszonélvező, részjáték készítő, ő a futball legsokoldalúbb fegyvere, az egyetlen hátvéd, aki próbálkozásonként a yardok legjobb 50-be tartozik, mint rohamozó és fogadó. A Niners nem tartalmaz még egy hátvédet a listáján, és ezen a héten senkit sem vett fel a sorozatos próbálkozások után.

A Niners támadásban mindent eláraszt a futó játékából, egyszerű játék-akció passzokkal. ennek megnyílása. Hacsak Jimmy Garoppolo – aki ebben a szezonban ilyen volt – megteheti a következő lépést, és nem lesz az a fajta hátvéd, aki széttépheti az ellentétes védekezéseket, a Niners támadásának sérüléseinek triója elsüllyeszti a produkciójukat.

A csapat legmagasabb rangú védekezésének is vannak problémái. Harmadikak a sack-arányban, ami azt jelzi, hogy az egyik legjobb passzlökő egységgel rendelkeznek a bajnokságban.De az ellenfeleket csak a snaps 25% -ára gyakorolják, ami a liga hatodik legrosszabb pontja. Tekintettel a csapat befektetési szintjére a védelmi vonal mentén, közelebb kell lenniük az ötöshöz. Három első körös válogatás indul a védelmi vonal mentén: DeForest Buckner, Arik Armstead és Nick Bosa, az idei Defensive Rookie of the Year koronájának korai favoritja. És a csapat felvette Dee Fordot a keverékbe, megszerezve a szakmában a veterán rusher-t az offseason-ben, mielőtt ötéves 87,5 millió dolláros szerződéssel tintáztatta volna őt.

Bosa volt a legeredményesebb pass-rusher az országban liga. Bárhol. Bármely életkorban. Újonc. Állítólag az újoncok villanásokat mutatnak. Az első körös választásoknak át kell venniük egy-két játékot, egy pillantást az elkövetkező hosszú, tartós karrierre. Bosa azonnal lefelé és lefelé dominál.Kihúzhatatlan volt a Browns ellen, kilenc teljes nyomással, két zsákkal, három hátvéd találattal, négy hátvéd sietéssel, három futással és kényszeres tapogatózással végzett. A Pro Football Focus-on szereplő idegenek a legjobb újonc teljesítménynek minősítették, mivel ilyeneket osztályoztak. PFF (@PFF) Nick Bosa FELTÖLTHETETLEN!