A Bayern hertai hulláma okot ad a Bundesliga riválisainak álmodozásra

Péntek végére Kovac valószínűleg kevésbé volt a hangulatban. Régi csapattársa, Pal Dardai oldalán átadta a bajnokoknak az első vereségüket egy új versenyzőik versenyén, és ez egy furcsa és zavaró négynapos varázslatot rejtett a Bayern számára. A sebezhetőség ritka bemutatóján öt pontot dobtak le, és figyelembe véve a nemzet semlegességét – amely 2012 és 2013 óta a Bayern vasfogása a Bundesliga számára – még szélesebb csoport, mint amennyire más korszakokban lehetett volna – a legfontosabb remény szimatolása, hogy esetleg a címsorozatok láthatók a láthatáron. Tömegproblémák és összeomlott kapu Mars Montpellier derbi-győzelme a Nîmes felett tovább Vasárnap reggel.A Bayern hat egymást követő évadja után, amikor a sztárszínvonalukra is figyelemmel kísérik a bajnoki dominanciát, a legtöbb müncheni vörös parton kívüli ország minden bizonnyal megragad minden okot arra, hogy hinni tudjon a változás lehetőségében.

Hertha A win megnyitotta az ajtót azzal, hogy a bajnoki másik két verhetetlen oldalnak, a Werder Bremennek és a Dortmund Borussia-nak esélyt adott a hétvégének a csúcstalálkozón való lezárására – Werder Stuttgartban megragadta a lehetőséget, mielőtt Dortmund későn elvette volna öket egy szombaton zajló, zavaros játékban. . Hiányozott esélyek, túlzott dominancia, alvás, egy furcsa esemény.Nevezze el, amit szereti, de balesetnek érezte magát, ami nem fog megismétlődni, ha a helyzetet ezer alkalommal játsszák újra. Most, hogy a fővárosban legyőzzük a vereséget, úgy érzi, hogy ennél sokkal több is lehet. másképp ”, de nem hallotta jól, hogy Manuel Neuer azt hallotta, hogy„ a szerencse visszajön ”.Kevesen hibáztatnák a Kedd Bajnokok Ligája ellenfeleit, az Ajaxot, hogy némi izgalommal érkezett az Allianz Arénába, mielőtt egy fájó Bayerngel találkoztak volna, de nem érezte úgy, mintha eléggé elismerik volna a hibát itt.

rengeteg elismerést kapott (valamint Hertha újabb fantasztikus előadása, amely a Werderben a szezon első veszteségéből fakad), különösen az első félidőben, amelynek során a Bayern és különösen Jérôme Boateng elvesztette minden védekező irányultságát. .A középső hátul beismerte azt a büntetést, amelytől Vedad Ibisevic megnyitotta a gólt, és „Süddeutsche Zeitung szerint„ a tornán átcsúszott egy törött porszívó eleganciájával ”, mivel Salomon Kalou el akarja bocsátani.

A második, amelyet végül a formájú Ondrej Duda elrontott, Boateng elhagyta Valentino Lazaro vágyakozását, és a jobb oldali hátsó védő átadta a kaput. A szokatlan Kovac elismerte a meccs után, hogy Boatengnek jobban kellett tennie. A német védő, a Bayern egyik törzsének, aki az oroszországi nyüzsgő nyáron átélte az eddigi összes edzőjét, megszerezte annak ellenére, hogy nyáron nyíltan flörtölött a PSG-hez költözéssel. Ez volt az első nyilvános megvetés.Facebook Twitter Pinterest Bayern München francia középpályája, Franck Ribéry, jobbra, és Hertha Berlin holland védője, Karim Rekik hívja a labdát. Fénykép: Odd Andersen / AFP / Getty Images

Ha ez a Bayern első felének pontatlanságaira utalt, 45 perc alatt, amikor a második legjobbak voltak és gyakran gondatlanok a birtokukban, akkor az volt a kijelző az intervallum után ez valóban lehet a középtávú aggodalom alapja. Nem volt szörnyű, és a látogatók váltottak, de hiányzott a szükséges szikra. A Hertha-kapus, Thomas Kraft kapusát, aki 2011-ben elhagyta a Bayernt, miután néhány első csapata megjelent, és csak az első választású Rune Jarstein sérülése miatt játszott, nem tesztelték szinte olyan gyakran, mint talán valószínűleg.A vendégek 25 erőfeszítést tett a kapu felé, és majdnem 70% -os birtoklási képességgel bírtak, de soha nem érezte úgy, mintha Kraft vagy Hertha valóban a szivattyú alatt lennének. forgalmas hét után. Bayern harcolt, de fáradtnak látszott, senki sem volt annyira szélsőséges, mint Arjen Robben. Uli Hoeness arról beszélt, hogy megtakaríthatunk egy nagy harapást a 2019-es nyári ablakban, és még akkor is, ha a várakozások szerint a Bayern továbbra is megtartja címet, ez az időszak emlékeztette arra, hogy a csapatok nagyjavításra kerülnek.

Természetesen semmi sem veszít el. Bárhogyan is ítéli meg a Bayern megbotlását, nem vitatható, hogy jobb helyzetben vannak, mint 12 hónappal ezelőtt, amikor a Carlo Ancelotti korszak hirtelen véget ért, miután a Kylian Mbappé tervezte a PSG-t.De Hertha legalább a másik 17 oknak álmodozott egy szokatlan hét után. Talking points