A harag Pat Perez-t új életszínvonalra vezette fél év alatt, miután Tigert megrontotta

Nem lehetett kihagyni Perez-t a Carnoustie-n az The Open során. Nagy ember, hosszú ütésű, Bill Murray márkájú golfberendezésben. És nem volt túl sok olyan játékos, akinek az adott profilja ki volt mutatva a linkeken. Heti pokolja is volt, az első két napon 69, 68-at lőtt, és harmadikra ​​kötötték a hétvégére. Később péntek este bejött beszélgetni a köréről, és arról beszélt, hogy kipróbálta-e a helyi sört. – Én inkább csavarhúzó srác vagyok – mondta Perez. Ez, és „egy kicsit Woodford. Ekkor sötétedik. Ekkor történik meg a rossz éjszaka. ” Ez egy vicc volt, amelyben csak egy permet volt túl sok az igazság.

Az a Woods elleni 1993-as győzelem Pereznek ösztöndíjat kapott Arizonai államnak.A csillagjátékos volt annak a csapatnak, amely 1996-ban megnyerte az NCAA csapat bajnokságát, amikor Woods megszerezte az egyéni címet. Woods ugyanabban az évben profi lett. Csakúgy, mint Perez. Mint eladó a Golf Mart-ban. Az ASU edzője idős évben elindította a programból, és el kellett hagynia, mert nem engedhette meg magának a díjakat. “Azt mondta, hogy azért volt, mert sok más toborzó lépett be a programba” – mondta Perez a Players Tribune-ban a múlt évben. “Hülyeség.” Amikor Woods 1997-ben megnyerte a Masters-t, Perez teherautó sofőrként dolgozott.

Végül egy családtag kölcsönvette Pereznek a belépési díjat egy helyi versenyre. Megnyerte, és ugyanazon a napon profi lett, csak hogy megőrizhesse az 500 dolláros nyertesek csekkjét. Azóta is él egy játékot.2001-ben jött be a Q iskolába, és 17 éven keresztül részt vesz a PGA turnéján, „munkálkodva a seggem mellett, hogy megtartsa a helyem”. A túra első évében hat legjobb 10 helyezettje volt, 1,45 millió dollárt nyert és a második helyezett lett az év kezdője. “Geez Louise” – mondta Fred Funk, miután a vele a John Deere-en játszott -, van valami játék. Hogyan fordult Francesco Molinari az elmulasztott vágásokból Claret Jug-ba – nyolc hét alatt | Ewan Murray Bővebben

Mindenki egyetértett abban, hogy Perez játszhat. A probléma az volt, hogy annyira átkozottul dühös. “Soha nem tartoztam egy country klubhoz” – mondta egyszer Perez. „Soha nem mentem hivatalos vacsorára.Nyilvános kurzuson nőttem fel, ahol a káromkodás és az őrület nem számít. ” Amikor egy négylépcsős vezetéket fújt a Pebble Beach-en, kihúzott egy darabot a 14. hajózási útjáról a három fával, majd megpróbálta a klubot a térdére csapni. A PGA megpróbálta rávenni a harag kezelésére. “Az egyetlen módja annak, hogy ne dühöngjek” – mondta, “ha ha minden versenyt nyerök.” Nos, sok időt káromkodva, átkozva és átokolva, klubokat, kesztyűket dobott és bármi mást elérhető. 2005-ben elcsúsztatta saját labdáját az élő TV-n.

Még Perez iszoltó haverja, John Daly azt mondta, hogy túl intenzív. Amikor Perez gyerek volt, akkor találkoztak, amikor a Buick Invitational-nál caddyd.Daly kölcsönzte Pereznek a sofõrét, és arra kérte, hogy mutasson be egyet.

„Olyan szégyenteljesen jött ki, és belőlük szart” – emlékezett Daly. „Most Pat még meg is dühödik a gyakorlati fordulóban. Jó energiát fogyaszt. Azt mondom: „Pat, élvezhetjük csak ezt a fordulót?” Minél rosszabb volt, annál dühösebb lett, annál dühösebb lett, annál rosszabb volt. Egyszer azt mondta, hogy karrierje legfontosabb eseménye a Junior Világbajnokság győzelme. Csak félig viccelte. Egy profi versenyen, a Bob Hope Classicon nyert 2009-ben. Ez volt az. Facebook Twitter Pinterest Pat Perez 2002-ben megpróbálja elrablni klubját a Pebble Beach-en. Fénykép: Jonathan Ferrey / Getty Images

Aztán, 2016-ban, Perez 40 éves lett, és minden megváltozott.A történet ezen pontján valószínűleg azt várja, hogy meghallja, hogy végül meglágyult, hogy talán az életkor vagy a házasság enyhítette őt. Bármi, de. Valójában megszakította a vállízületét. A sérülés majdnem véget ért karrierjének. És amikor visszatért, dühösebb volt, mint valaha. Olyan hosszú ideig volt kint, hogy gyártója, Callaway leesette. Azt mondtam: „Rendben, rendben. Nem hiszel bennem, nem hisz a visszatérésemben, akkor baszd meg. ”” Perez mondta tavaly Alan Shipnuck amerikai golfírónak: „Imádtam ezeket a vasalókat, de nem tudtam várni, hogy valami mást feltegyek. a táskába, és aztán Callaway seggére húzza. Ez egy ilyen ösztönző volt. ”

Miután Perez visszatért, 10 legjobb 10 helyezettje van és két győzelemmel rendelkezik. A rangsorban is a karriercsúcsot érte el a 16. helyen.Ha nem lenne remény a kvalifikációs rendszerben, Perez igazolvány lenne az Egyesült Államok Ryder Cup csapata számára. Csak a bizottság változtatta meg a szabályokat a közelmúltban, és most Perez tavalyi előadásait nem számítják. Találd ki, hogy érzi ezt. Nem fog pazarolni az időt az aggodalomra. “Ha nem adnak egy faszot rólam” – mondta a Shipnucknek -, miért akarok kedvelni őket?

A Pebble Beach-i esemény után Woods azt mondta: tehetség, meg fogja mutatni, hogy van-e temperamentuma, vagy sem. ” Mindezen évekkel később kiderül, hogy igaza volt.