A Juventus félelmetes formában, amikor Ronaldo szolgáltatóvá vált Napoli ellen

Alig tudta, hogy a portugál csatlakozik hozzá a Juventushoz. Néhány év alatt sok minden megváltozhat, de a szombaton a Napoli felett megosztott győzelem azt sugallta, hogy Allegri értékelése minden eddiginél érvényes lehet.

A Juventus technikailag nem kapott két célt mutató előnyt. 10 perc után 1-0 voltak le. De Ronaldo volt a közös tényező mindhárom olyan gólban, amelyet a bajnokok válaszul szerzett, amikor elmenekültek a tavalyi bajnoki helyezettktől, és az egyetlen csapat, amely Bet365 fenyegette, hogy lépést tart vele eddig a 2018-19-es időszakban. : egy „szellem” klub, amely nem rendelkezik bajnoksággal a továbbiakban.

Először Mario Mandzukic kiegyenlítő fejéért keresztelte a keresztjét. A Tuttosport – szokásos alulértékeléssel – felidézte, hogy a golyó olyan jó volt, hogy az Unesco „világörökség” státuszt adott neki.Ez volt a fajta régimódi szárnyas játék, amelyet Ronaldo el kellett volna hagynia a karrierje utóbbi fejezetében, és Elseid Hysaj-t kifelé fordította, hogy helyet biztosítson a szállításhoz.

kevésbé önzetlenek voltak. David Ospina az alsó sarok felé fúrt lövést küldte a postára, mielőtt Mandzukic megszerezte a hazatérést. Végül Leonardo Bonucci becsúszott egy szögből, hogy egy közeli sarkon átálljon, miután Ronaldo középen pillantott a labdára.

Hivatalosan két gólpasszal fejeződött be. Azt állíthatnád, hogy csak az egyiket értette, mégis a természetellenes ugrásszerű képessége tette lehetővé a végső célt, és egy olyan labdára helyezte a fejét, amely a legtöbb más fölött vitorlázott volna.

Mindenesetre, a számok alábecsülik a hozzájárulását.Ez volt Ronaldo legjobb játékának a Juventus ingben, állandó fenyegetés a támadás bal oldalán. Már önmagában is jelenléte elegendő volt a Napoli középpályájának hátrahúzásához, megtörve a sajtót, amelyet annyira korábban alkalmaztak.

A Juventus védőinek megbénítása vezette át a Bet365 vezetést, és Bonuccit rosszul passzolták, amit elfogtak. Allan készítette, és gyorsan eljutott José Callejónhoz, aki Dries Mertens-hez osztotta el az egyszerű befejezés érdekében. A 20 percig tartó Nápoly varázslatos volt, és valószínűleg hamarosan előre is haladt volna, ha Piotr Zielinski lövést nem sodrották fel a függőleges helyzetbe. Fiver: iratkozzon fel és kapja meg napi futball e-mailünket.

Még Juventusként is átvette az irányítást, a Partenopeiknak még mindig voltak pillanataik. A 2-1-es helyzetben Alex Sandro-t arra kényszerítették, hogy szorosan jelentsék a vonalon Callejónnal.Percekkel később a spanyol tisztán csak Wojciech Szczęsny megtámadta az embert. Ha nem Mario Rui piros lapja lenne, akkor ennek a játéknak az utolsó cselekedete valószínűleg másképp lett volna lejátszva.

És a teljes munkaidőben nemcsak a gólvonal volt az, ami elsötétült a Napoli számára. Annyira jól megtettek, hogy Carlo Ancelotti folyadéka 4-4-2 látszólag korán flummoxálja a Bianconeri-t, de mi számít, ha ellenfelünk csak odaadhatja a labdát az ötszörös Ballon d’Or nyertesnek? “Nem tudod elkerülni” – írta Luigi Garlando a La Gazzetta Sportiva-ban. „A tehetség egy gazdag klub kaviárja, a taktika a szegények kenyere.”

A számok ijesztőek. A Juventus most nyerte meg a nyolc játékot, amelyet minden versenyen játszott, ez a klub legjobb indulása 1930 óta.A Serie A tetején levő hatpontos vezetésük a legnagyobb, amit a csapat valaha is élvezhetett egy kampány elején.

Vajon már vége? Egyik menedzser sem. Ancelotti szerint ez a játék csak megerősítette azt a hitet, hogy ez a csapat képes versenyezni, és hogy a kulcsfontosságú pillanatokban alkalmazott nagyobb bátorság változtathatott volna. Allegri szerint ideje volt, hogy játékosai „becsukódjanak és dolgozzanak”.

Nyugodtan azonban elégedettebbnek kellett lennie, mint hagyta. Ronaldo csillagfordulása nem elszigetelten történt, hanem azért, mert jobban integrálódik ebbe a csapatba. Megjegyezték a Mandzukic-szal való fejlődő kapcsolatát. Mindig a szakmai tisztelet volt a játékosok között, akiknek közös szokása volt, hogy a legnagyobb játékokon megjelenjenek, de egyre inkább megértsék egymás mozgását.Facebook Twitter Pinterest Mario Rui elhagyja a pályát, miután piros lapot kapott. Fénykép: Alberto Lingria / Reuters

Ronaldo megmutatta, hogy hajlandó a csapat szolgálatába állni, és nem azt várja el, hogy mindenki más dolgozzon érte. A személyes teljesítmény iránti vágy továbbra is fennáll, ám az ünneplésről semmi sem volt rettenetes, amikor Bonucci a harmadik gólot becsapta. A Sky Sports játék utáni interjújában a klub vezérigazgatója, Beppe Marotta kiderítette, hogy távozik. A döntés okai még ma sem tisztázottak. Marotta világossá tette, hogy ez inkább a klub vágya, mint a sajátja, de „társasági emberként” elfogadta.Miért akarná a Juventus megosztani a rendezőket azzal, hogy egy rendezőnek alapvető szerepet játszik abban, hogy nemcsak a hazai játék, hanem az európai futball is élen járnak?

2010 végén bérelték fel, Marotta felügyelte Antonio Conte első bajnoki győzelmeinek felépítését és az összes iterációt azóta, Andrea Pirlo, Paul Pogba és Paulo Dybala szerelmeseit hozva a klubba, Allegriról nem is beszélve. Azt hírták, hogy ő és a csapat elnöke, Andrea Agnelli összecsaptak a Ronaldo aláírással – amelyben hátsó helyet kapott Fabio Paratici sportigazgatónak -, de hivatalosan a Juventus egyszerűen csak frissíteni akarja a dolgokat.

Múlt hétfőn , Marotta a labdarúgó-világ csúcstalálkozón elnyerte a játék „legjobb végrehajtójának” elismerését. A játékot, amint azt Allegri megjegyzi, a játékosok nyerik.A hosszú távú siker, akár románus is, továbbra is az üléstermekben hozott döntésekre épül. Beszélési pontok

Internazionale 2-0 Cagliari, Juventus 3-1 Napoli, Roma 3-1 Lazio, Sassuolo 1- 4 Milan, Parma 1-0 Empoli, Frosinone 1-2 Genoa Fiorentina 2-0 Atalanta, Chievo 0-1 Torino, Bologna 2-1 UdineseWas ez hasznos? Köszönjük feedback.PosTeamPGDPts1Juventus711212Napoli73153Fiorentina79134Inter Milan75135Sassuolo73136Lazio71127Genoa60128Roma74119AC Milan63910Torino7-1911SPAL6-2912Sampdoria66813Udinese70814Bologna7-4715Atalanta7