A Manchester City Phil Foden kiemelkedő szerepet tölt be Jorginho számára

Természetesen ezekben a pillanatokban fontos, hogy arányos módon dicsérjék Phil Fodenet, még akkor is, ha látta, hogy ő együtt cselekszik a kiemelkedő Bernardo Silvával, hogy megszerezze a középpályát, mivel a Premier League bajnokai könnyedén kijelentették a Közösségi Pajzsot. 2-0 győzelem. Mielőtt a hype gép túlteljesítménybe kerülne, el kell ismerni, hogy a Chelsea középpályán történő csúszás, hogy Sergio Agüero számára célt szolgáljon, lényegesen kevésbé igényes feladat, amikor N’Golo Kanté nem érhető el.Végül ez alacsony szintű barátságos volt, és míg Foden előadása kiemelte, hogy miért nevezik őt Stockport saját Andrés Iniesta-nak, semmi haszon nincs abban, hogy a korábbi városi labdát, mint az angol labdarúgó megmentette három hónappal a 18. születésnapja után, megkente.

Ugyanakkor nehéz volt nem érezni az izgalom növekedését, amikor Foden megmutatta, miért nevezi őt Guardiola “ajándéknak”. Sokkal inkább az ő nyugalma emelkedett ki. Foden azt hitte, hogy ilyen nagyszerű társaságba tartozik, olyan nyugodtan Unibet apostas mutatva a labdát, és képes áttörni a vonalakon, amelyek Gareth Southgate-t térdre gyengítik.Ha volt egy olyan tulajdonság, amelyet Anglia elmulasztott Oroszországban ezen a nyáron, akkor egy alkotó, az a játékos, aki kihívást jelentett Luka Modricra, amikor Horvátország uralta a menedzser középpályáját Moszkvában. Facebook Twitter Pinterest Bernardo Silva bemutatta, hogy ebben a szezonban kulcsfontosságú szerepet játszhat a Manchester City-ben. Fénykép: Eddie Keogh, a FA / Rex / ShutterstockFear című film motiválja Pep Guardiolat egy olyan város iránti törekvésében, amely soha nem alszik. Bővebben

Igaz, hogy elenyészőnek érezte magát, hogy három héttel a labdarúgó-világbajnokság után nézi focit, különösen egy nap, amikor a szellő hiánya Wembley belsejében még inkább elnyomóvá tette a meleget.A meccs előtti szórakoztatásért felelős ragyogó szikra megpróbált hozzáadni egy kis pompát az eljáráshoz azáltal, hogy lángszórókat helyeztek a pályára, ami nemcsak kíváncsi döntés volt a perzselő körülmények miatt, hanem egy vidáman elmulaszthatatlan döntés is a Claudio Bravo, aki a verseny nagy részét arra késztette, hogy Guardiola fontolóra vegye a Joe Hart kinevezését a City 2. sz. Kapusává. read more info

Az éhínség ellenére azonban a City hangulatban volt. A múlt héten Sarrit kérdezték meg, mi a véleménye a Guardiola taktikai leküzdésének legjobb módjáról. Takaróvédelemben, vagy annyira bátorságban volt, hogy nyílt játékot játszhasson?Sarri elmosolyodott, és elmagyarázta, hogy a lehető legmagasabb védelmet részesíti előnyben, de aztán megborzongott, amikor eszébe jutott, hogy miként száguldott kiterjedt Nápoly oldala, amikor tavaly októberben a Bajnokok Ligájába látogattak. “Az első 20 perc rémálom volt” – mondta Sarri. „Szörnyű volt.”

Húsz perc elteltével a deja vu érzése Sarri felett kellett esnie, mivel világossá vált, hogy milyen kemény lesz a Napoli volt menedzsere a Chelsea újjáélesztésére. Az osztályrész hatalmas volt, és City a Chelsea alig elkészített középpályáján átvágta magát, ahol Cesc Fàbregas, Ross Barkley és Jorginho túl bátorkodtak ahhoz, hogy megbirkózzanak Bernardo Silvával, Fodennel és Riyad Mahrez-szel, ez utóbbi ösztönző, de kissé bosszantó debütálója volt 60 millió font után.

Ez a város pillantása volt a jövőre nézve.Mivel Kevin De Bruyne és David Silva a világkupát követően pihentek, a Guardiola megragadta a lehetőséget, hogy középen indítsa Bernardo Silvat és Fodenot, Fernandinho pedig a hátsó négyet vetítette át, és a két fiatal nem csalódott. Rövid útmutató a Chelsea játékos értékeléseinek megmutatása Hide

Bernardo Silva várhatóan egy erős második évadra indul Angliában. A 23 éves portugál középpályát David Silva örököseként és Chelsea-nak feszítették, hogy lerúgja őt a labdáról, mivel Guardiola oldala behangolt, mielőtt a jövő vasárnap az Arsenalba indult volna a címvédelemben, bár Foden adta elő az első darabot. bemetszés.13 perc elteltével áttört a középsőn, és Agüerót találta, aki 18 méterről egy alacsony lövést fúrott Willy Caballero fölött.

Az irónia az, hogy egy másik külföldi tehetség megakadályozta volna Foden útját az első csapatba, ha Guardiola volna 50 millió font értékű üzletet kötött Jorginho számára, aki egy jó játékos, akinek időre lesz szüksége a napoli formájának reprodukciójához. Szövésével, remegéssel és szép bal lábával Foden képes volt bemutatni a City akadémia erejét. A bajnokság játékosának nevezték, amikor Anglia tavaly megnyerte az 17 év alatti világkupát, és tapasztalatot szerzett a tavalyi City 10 bajnokságában.

Fodennak fizikailag kell fejlődnie, mivel 5 lábú. 7-ben már meg van győződve arról, hogy egy Guardiola-játékos.Úgy kezeli a labdát, mint egy barát, és röviddel a félidő után a jobb lábát használta, hogy szabadon engedje Agüerót, aki megpróbálta elhagyni a nyitott gólt. Rövid útmutató a Manchester City játékos értékeléseinek elrejtéséhez

Mégis, Agüero gyorsan változtatott Bernardo Silva kiváló munkája után, és mire Foden a 76. percben álló ovációra indult, a City szurkolói elfelejtettek mindent Jorginhoról. A Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg napi futball e-mailünket.