A rendõrség szerint négy lövés, mint 1,5 m-es csomag Unibet utcáin a Raptors címe felvonulására

A torontói rendőrség szerint négy embert lőtték le, amikor a Toronto Raptors rajongói becsomagolták a város belvárosát, hogy figyeljék a csapat NBA címének felvonulását. A rendõrség szerint négy ember súlyos, de életveszélyes sérüléseket szenvedett el az esemény során. Hozzátették, hogy két embert őrizetbe vettek és a felvonulást rövid késleltetés után folytatták.

Becslések szerint 1,5 millió rajongó vett részt a felvonuláson, hogy a Raptors múlt héten megnyerje a Golden State Warriors győzelmét. először, amikor egy nem amerikai csapat első alkalommal nyerte el az NBA címet.

A felvonulási út a városháza előtti téren fejeződött be, ahol a rendőrség felemelte a barikádok felett biztonságot keresőket, hogy segítsenek Unibet nekik elkerülni az összetörést. Az evakuált személyek között egy gáton áthúzva és hordágyon húzva volt egy gyermek.A városi tisztviselők a túlzsúfoltság miatt megakadályozták a további belépést a térre, és bezárattak számos metróállomást a felvonulás közelében.Miért a Toronto Raptors címe az NBA, Kanada és az Egyesült Államok győzelme. > A torontói polgármester, John Tory korábban minden lakót felszólította a Raptors bajnokságának ünneplésére, és a franchise szlogen után a hétfőn Torontóban „We The North Day” -et hirdetett. A kanadai miniszterelnököt, Justin Trudeau-t, valamint az Ontario miniszterelnökét, Doug Fordot, a tervek szerint vették fel.A Rapper és a torontói natív Drake, a Raptors legismertebb rajongói között, a játékosok mellett ünnepelték az egyik felvonulóbuszon. “Nagyon meleg vagyok és fáradt, de kibaszni fogok” – mondta. „Mikor más alkalommal kapok esélyt erre?”

Sokan úgy döntöttek, hogy hiányoznak az iskola vagy a munka. A tizenöt éves Cypher Sabanal szerint anyja hagyta kihagyni az osztályt, hogy részt vegyen az ünnepen. “Valójában vizsgaem van ezen a héten, de itt érni érdemes” – mondta. Facebook Twitter Pinterest Kawhi Leonard önmagáról készít szelfi a torontói tömeg előtt.Fénykép: Frank Gunn / AP

John Moreira betegnek hívta a munkáját, hogy részt vehessen a torontói első ilyen nagyszabású ünnepségen, mióta a torontói Blue Jays 1993-ban megnyerte a világbajnokságot. a felvonuláson akart lenni, és azt mondta, hogy nem tehet sok mindent, ha betegnek hívom, szóval pontosan ezt tettem ”- mondta a 31 éves. „Alig várom, hogy meglátogassam az egész csapatot. Mindannyian annyira keményen dolgoznak, és megérdemlik, hogy az összes rajongó itt legyen. ”

A Raptors játékosokat egyértelműen megérintette a Unibet hatalmas részvétel. „Csodálatos” – mondta Kawhi Leonard, akit az NBA döntőjének legértékesebb játékosának neveztek. “Köszönöm Toronto, köszönöm Kanadának a támogatást, mi megcsináltuk.” A rajongók látták a táblákat, amelyek arra késztetik Leonardot, hogy újra aláírja a Raptorszt.A kétszeres döntő MVP szabad ügynök lesz ezen a nyáron. More: bet-kz.com

Kyle Lowry, a csapat leghosszabb ideje tagja, felemelte a Larry O’Brien Trophy-ot, míg csapattársai szivaroztak. “Ez hihetetlen” – mondta. Alex Ballingall (@aballinga) A teljes oldalú hirdetés a mai @StarSports szakaszban. Klassz lépés az Arany Állami Harcosok részéről. pic.twitter.com/XtkYCtDAKqJuune, 2019. június 17.