A Thibaut Courtois az elkövetkező napokban elhagyhatja a Chelseát, elismeri Maurizio Sarri

A Chelsea menedzser, Maurizio Sarri azt állította, hogy nyitott lehet engedni, hogy a Thibaut Courtois távozzon a Stamford Bridge-től ezen a héten, ha a kapus kéri a távozást.

A Courtois ügynöke, Christophe Henrotay azt mondta, hogy a játékos akar átköltözni a Real Madridba, hogy közelebb álljon a lányához, aki Spanyolországban él. Sarri szerint a hétfőn a világbajnokság utáni szabadságból visszatérő belga személyesen el kell magyaráznia ambícióit, mielőtt a Chelsea fontolóra veszi egy ajánlat elfogadását. Chelsea 0-2 Manchester City: Közösségi pajzs – ahogyan történt. Bővebben </p >

– Nem érdekel az ügynök – mondta Sarri. – Hallgatni akarok Courtois-ról. Ha holnap a Courtois ugyanazt mondja nekem [mint az ügynöknek], akkor természetesen beszélnem kell a játékosommal.Mert csak olyan játékosokat akarok, akiknek nagyon magas a motivációja. ”

A Courtois átruházásának másik feltétele, hogy a Chelsea csereponti apostas online átutalási határidő előtt biztosítson cserejátékot. Mióta Antonio Conte utódjaként a Stamford Bridge-en kinevezték nyáron, Sarru még nem működik együtt a Courtois-szal és öt másik szereplővel, akik hosszabb szünetet tartottak a világkupát követően, köztük Eden Hazard és N’Golo Kanté. Az olasz azt mondta, hogy ez az egyik oka annak, hogy csapata a 2: 0-os verést verte a Manchester City-ben a Közösségi Pajzsban. A Sublime Manchester City félresöpörte a Chelsea-t, hogy felemelje a Közösségi Pajzsot. Sarri azt mondta, inkább folytatja velük a munkát az edzőpályán, mint kedden a barátságos játékkal a Lyon ellen.Azt mondta, hogy nem tudja, meddig tart a stílusának beágyazása. – Tehát nagyon nehéz. Rám és a játékosoktól függ. Időnként [más klubokban] a munka nagyon hosszú volt, néha nem. ” – mondta Guardiola. „Ha megérdemli a játékot, akkor játszik. A Man City rajongója és az emberek szeretik őt, és egy fickó, aki nagyon bátorságosan játszik. Ő egy fickó, aki hosszú, Bet Clic hosszú ideig focista lesz. ”A város menedzsere azt mondta, hogy reméli, hogy megerősíti csapatát azáltal, hogy ezen a héten újabb aláírással szerepel, amely egy középpályás, amelyet Fernandinho fedez.