Alex Lees Yorkshire-nek ad egy felső lapot a 132-es Durham ellen

Amikor megpróbálták megnyitni a licitálókat, Alex Lees annyira régen volt Anglia következő kabinja. Mások most kezdik a zsebben a viteldíjat.Somerset Dom Bess hat évre figyelemreméltó debütált a Warwickshire ellen További információk

Az ország fiatal krikettje az év legutóbb 2014-ben, ő esett mögött ez a szezon legvalószínűbb a Haseeb Hameed győztese, és talán még egy vagy kettő a lázadókban, hogy nyomást gyakoroljanak Alex Halesre, hogy joguk legyen Alastair Cook hosszú távú partnere.Itt emlékeztette a Headingley-ben összegyűlteket – nem utolsósorban a nemzeti választót, James Whitakert – a hitelesítő okiratokról, amelyek az angol lionokat képviselték tavaly februárban. A 2015-ös lean hónapok a szögletes bal -hander, amikor legyőzte a páncélvezető-barát 10: 30-kor kezdetét -, és Adam Lyth segédje elvesztése, egy olcsó csorba nyereg után, egy nem vitatott dobás után – ezer szezonra a hetedik legnagyobb repülős bajnok lesz. – Tavaly szegény voltam – vallotta be. “Én átlag 33 és én magas színvonalú magam.Nem voltam elégedett vele, de néha vissza kell lépnie ahhoz, hogy többet tudj meg magadról. “Lees a pozitív opciót választotta alapértelmezett álláspontjának, és egyértelműen hangulata volt, hogy súlyosbítson Durham gyengeség – és volt néhány kihasználni. Nem volt az a tervük, hogy kapitányuk, Paul Collingwood, egy órán belül a bowling-támadásba kerüljön. Azonban Paul Coughlin elhagyta előtt kiégett, a Collingwood jött. Annak érdekében, hogy a labdát lengesse. Az első szállítását, egy féltávfutót a Lees-szel mély medvakarkötőben vették fel.

Ebéd alatt a 23 éves szövetség Gary Ballance-rel három értéket érdemelt. Nem sokkal később a látogatók újabb csapást kaptak.Michael Richardson, akinek bajnoki debütálása ezen a földön öt évvel ezelőtt Phil Mustard köszvénye miatt volt, ismét Stuart Poynter panaszkodott a szédülés után.

Az ő tartózkodása kevesebb, mint fél a napi játék – mint egy leeresztett ujj kényszerítette őt a mezőről, és ki egy x-ray-ra, hogy ellenőrizze, nincs-e szünet. Collingwood, aki 2009-ben a Headingley Ashes Test-nél felbukkanott a wicketkeeperre, miután Matt Prior szenvedett a hátsó görcsben, ezúttal felvette a kesztyűt valódira.

Ugyanúgy, ahogyan ő tett, West Indies a Riverside-en 2007-ben, elkapta a fogást – Barry McCarthy átadta a varratot és a visszafordulási elszámolást a Ballance-nek.Később, miután a Richardson 45-as kórházi hiatusának vége volt, a Collingwood mindenesetre újabb labdázni kezdett, miután a Graham Onions és Chris Rushworth a második új labdával tört ki. a fiatal ausztrál Jake Lehmann elbocsátotta az élményt – aki 58-ra érte el anélkül, hogy ötödik helyezést ért el a klub hat inningjében -, de Ryan Pringle, de semmi más nem vette le a Yorkshire-t, pont. Andrew Gale csapata ezután négy ponttal kezdte a meccset a vezetők mögött, Middlesex, a harmadik egymást követő cím megnyerésére. A sorsának úgy néz ki, mintha a két Lord közötti végső fordulóba esne, minden pont számít.

Három lövöldözősük maradt a puha elbocsátás miatt.Gale követte Lyth pihentetését, miközben a lábán lüktetett, majd Lees lemorzsolta. Miután elérte a 84-et, és a mágikus 1.000-es jelzést először pályafutása során, egy öt – Jack Burnham félénk volt a nem-támadó végében, ami a határvonalra kergetett – Lees egyenletesen kiegyenlítette a dolgokat, Spinger Pringle (hat gipsz 73-szoros, mielőtt ez a játék) egyenesen vissza a bowler.

“Nem akartam kijutni a félszív lövés,” mondta. Ebben az esetben, mint a 132-es többségének esetében, nem csalódott.