Andrey Lopes felépíti Palmeirast, és megígéri, hogy segít Abel Ferreirának

foto: brasfutebol.com

Andrey Lopes – szeretetteljes becenevén “Hagyma” – átadja a stafétabotot a Palmeiras új edzőjének, a portugál Abel Ferreirának, öt meccsen lenyűgöző, 80% -os teljesítménnyel, a São Paulo klub ideiglenes edzőjeként. Elégedett a tapasztalattal, Gomes most megígéri, hogy együttműködik kollégájának a brazil futballhoz való igazításában.

Az egykori gondnok az osztag tudásával társítja a Palmeiras ideiglenes parancsnokságában nyújtott jó teljesítményt. Andrey Lopes évek óta São Paulo államban tartózkodik, és hangsúlyozza, hogy ha nincs idő megismerni a stábot, erősségeiket és hiányosságaikat, akkor egy edzőnek nehéz nagyszerű eredményeket elérni.

“Onion” azt kívánta a portugáloktól, hogy sok sikert érjen el, és garantálja, hogy mellette áll a klubért, különösen az új országhoz való alkalmazkodás mindig nehéz időszakában. Abel Ferreira remekül veszi át Verdãót.

Az öt meccsen, amelyben Andrey a Palestrát vezényelte, a csapat az első konfrontációt elvesztette Fortaleza ellen 2 x 0-mal, majd csak győzelmek voltak, 5 x 0 a Libertadores Tigre felett, 3x az Atlético (GO) felett, 3 x 1 a Red Bull Bragantino-nál és múlt hétfőn 3 x 0 az Atlético erős csapata (MG) ellen. Az elmúlt négy meccsen összesen 14 gól és csak egy ellen. More: https://brasfutebol.com