Anglia Jimmy Anderson bocsánatot kérek a “testvérek” viselkedése miatt a harmadik teszten

Anderson két hivatalos figyelmeztetést kapott arra, hogy átmegy a pálya védett területén – egy harmadik, és a pakisztáni első rúgások hátralevő részében tilos lesz a bowling – de ez a reakciója ez volt, ami azt jelentheti, hogy megzavarodik az ICC meccsbírója, Richie Richardson.Pakistan-i kutatóközpont előkészítő döntései kezdenek szépen kifizetni Tovább…

A 34 éves Anderson azt állította, hogy az egyik három wicket csak a második nap, amikor eltávolítja Mohammad Hafeez nyitót egy kacsa a negyedik labda a reggeli.De a Bet365 hangulata hamarosan romlott, és megszerezte a jumpert a kezébe Joel Wilson kezéből, miután az első varázslat során azt tanácsolta, hogy a pálya közepén haladt.

Váltás a City Endre ebéd után nem váltott ki hangulatváltozást – amit Joe Root azonnal megkavarta az Azhar Ali 38-ban, másodszor pedig a negyedik labdát – és a 68-ban az Anderson harmadik varázsa során Bruce Oxenford kiadta a két hivatalos figyelmeztetés a pályán való futáshoz. Anderson az Oxenfordnál tiszta volt a frusztrációjával, és később bocsánatot kért, még mindig bírságán keresztül kell átadnia a meccsdíj egy részét ha Richardson, az egykori nyugat-indiai kapitány, aki első próbaversenyét felügyelőként felügyeli, úgy dönt, hogy az ICC magatartási kódexe Bet365 alapján felszámolja őt.

“Rossz fél órám volt, nekem – mondta Anderson. – Tudom, hogy nem volt rendes a módja annak, ahogyan eddig viselkedtem.Nem volt elfogadható, és Bet365 nagyon rossz volt.

“Miután láttam a TV-vel kapcsolatos reakcióit, nem tűnik jónak. Elnézést kérek az umpirektől, és remélhetőleg ez lesz a vége. “Anderson-t eltávolították Aleem Dar döntőjéért, aki a dél-afrikai harmadik teszt alatt Johannesburgban futott a pályán télen, és miközben elismerte, továbbra is kicsi probléma a játékában, ragaszkodik hozzá, hogy nem akarja elveszíteni a tüzes természetét a pályán.

“Ez a versenyelőnyt segített nekem karrierem során, közeledhetnek ehhez a vonalhoz “- mondta. “Megpróbálom irányítani, de nem akarom elveszíteni az élvezetemet.Ez egy kiegyensúlyozó cselekedet. “Root cseppjében, amely lehetővé tette Azhar számára, hogy elindítsa a 10. Teszt évszázadot és első ázsiai országát, Anderson azt mondta:” Valószínűleg hozzá [a frusztrációhoz], de kezeli a dolgokat a krikettben.Azhar Ali kényszeríti Pakisztánját a nagyszerű évszázadban, ahogyan Anglia küzdenek Olvass tovább

“Nem fogsz minden fogást venni, és lesz idő, amikor az ellenzék jól játszik.”

p>

Azhár, aki Chris Woakes-ről 139-re a nap végső labdáján véget vetett, a 181-es helyezést a Sami Aslam nyitható második vívójával hozta.

a saját bocsánatkérése, miután a rosszul ítélt kislemez Bet 365 vezetett a 20 éves korosztályhoz, aki 82 éves korában elfogyott, amikor a kurzus során kilépett az ő próba Test százára. Azhar azt mondta: “Ez egy álom játékos egy évszázadot Angliában, nagyon tetszett.Sajnos nem fejezem be, de ez még mindig jó nap. Sami csodálatosan lenyugodott, és bizalmat adott nekem a másik végén.

“Mondtam neki, hogy folytassa, amit csinálsz”, de sajnos kiütöttem. Csalódást okozott, nagyon közel volt a századhoz, és a futások könnyedén jöttek. Nagyon rosszul érzem magam ebből és neki. “