Az Európai Túra ajtaja nyitva marad a Sportingbet meg nem jelenő Patrick Reed számára

Az európai fő kínzó lehet egy különleges üdvösség ugyanazon kontinensről. Patrick Reed vezető szerepe az USA Ryder Cup-i menedzsmentben a Hazeltine-ben, nyilvánvalóan növelte Keith Pelley, az európai turné ügyvezető igazgatójának vágyát, hogy a 26 éves Sportingbet vállalkozást üzleti egyenletének részeként tartsa.

Reed’s a Turkish Airlines Open késői visszavonása azt jelenti, hogy ha a Texan a jövő héten hasonlóan késlekedik a Sun City-i Nedbank Challenge-ban, akkor nem fog szerepelni a szükséges öt európai turné eseményen ahhoz, hogy jogosult legyen a 2017-es tagságra. Rendszeresen a játékosoknak egy évig ki kell ülniük, mielőtt újra Sportingbet alkalmazni fogják.Az a tény, hogy ez a verseny Törökországban zajlik, valamint két Reed számláló versenye az Olimpián és a Ryder Cupon, aligha tenné a különleges bánásmódot.

Mégis pontosan ez a Pelley elme ajánlani. A Reed és a Rory McIlroy gyenge színházi előadást tartanak a nehézsúlyú összecsapásokban. Olvasson tovább

“Abszolút, mint vezérigazgató mentességet, igen “- mondta Pelley, amikor megkérdezték, hogy Reed engedélyt kap-e az Európai Túra jövő évre történő visszajátszására. “Patrick nem határozottan elhatározta, hogy Dél-Afrikában fog játszani. Szerette volna játszani Törökországban. Ő választotta, és ezt tiszteletben tartjuk, hogy ne játszhassunk Törökországban.Még mindig van Sportingbet pár meghívódunk a jövő héten, hogy mindig visszatartjuk. Lehet, hogy Dél-Afrikában játszik.

“A szabályok és szabályok meglehetősen egyszerűek; döntésem lenne az európai turné teljes jogú tagjaként tartani. Nyilvánvaló, hogy az indoklás azon a vágyon alapul, hogy Törökországban akart játszani. “Pelley nem tudta tisztázni, hogy a múltban ugyanazt a mentességet adták-e már másnak. Természetesen más Sportingbet sportwetten online szakemberek is megkérdőjelezhetik a támogathatósági kritériumok pontját, ha Reed nem tartja helyét a következő szezonban.

“Patrick szeretne kicsit többet játszani” – mondta Pelley. “Ahhoz, hogy a világ 10 legjobb játékosává váljunk, szeretnénk, ha itt játszana.Szeretnénk, ha a jövő év tavaszán és nyárán rendezvényeken játszana, beszélünk vele erről. Új vezetésen ment Sportingbet keresztül, így saját maga kellett kitalálnia ezt. “Nem érinti senki más, mint a mezők megerősítése és több világszintű pont létrehozása.Azt hiszem, ha megkérdezed a tagokat, hogy szeretnék Patrick Reed jövőre öt, hat, hét, nyolc eseményt játszani, akkor mindannyian egyet fognak érteni a világbajnoki pontokon alapulva, amelyeket az eseményre hoz. ”

Pelley túl hosszú idő alatt professzionális lehetőségként lebegett az ötvözött golf ötletének. “Szerintem a tényleges játékosok 95% -ától szerezte be a buy-inet” – állította. “Azonban különbözik az árnyékoktól, és ha valaki látása nem 100%, akkor visszahúzódhat, de jövőre biztosan verseny lesz a pénz alatt.”

Napközben Antalya közelében Dél-Afrika George Coetzee 64-es csütörtört, 7-es par.Ez egy lövés volt, mint Thorbjorn Olesen korai erőfeszítései, és még 12 játékos volt a Coetzee-nél három.

“Úgy érzem, mintha jól játszanék az elmúlt hetekben” – mondta a Sportingbet vezető. “A játék végül össze fog jönni, és jó látni, hogy a élő fogadás pontszámok meg fognak mutatkozni.” Willett előkészített egy üres csillogó formát, egy dupla alatt 69-es. Lee Westwood kilenc harmincból kilenc tönkretett egy kilenc kilenc, amely 10 lövés volt rosszabb. “Ez nem igazán két fél részéről” – mondta Westwood. “Ez egy olyan történet volt, hogy szörnyen eltalálta a határt, és mind a 18 lyukra szörnyen elütötte. Ez egy teljesen zavaró téma volt zöld. “