Az MCG-n várható tűzijáték, mivel Katy Perry faktor lendületet ad a Women’s World T20-nak

A képet az azóta eltelt évtizedben elért haladás szemléltetésére használják, különösen ebben az országban, a Women’s Big Bash kezdete óta. Ennek az alapnak köszönhető, hogy a sport mára a híres MCG pillanatában van. A jövő évi Twenty20 világkupa-döntő célja egyszerű, de mélyreható: kitölteni a világ legnagyobb krikettstadionját. Ennek elérése szintén megdönti a rekordot, hogy a március 8-án, a Nemzetközi Nőnap estéjére előkészített női sporteseményen valaha volt legnagyobb számú látogató vesz részt a női sporteseményeken. Ausztrália vendéglátói kemény sorsolást adtak át a jövő évi Twenty20 világbajnokságra. p>

A meglévő globális mércéhez még 10 évet kell visszamenni – 1999-re -, amikor az USA női labdarúgói megnyerték Pasadenában rendezett világbajnokságukat.Azon a vízválasztó délután 90 185-en jöttek át a kapukon. A drámai tizenegyespárbaj következtében Brandi Chastain nyugodtan elindult a helyszínre, hazaindult, majd feldobta az ingét – azóta is elismerték, hogy a leg ikonikusabb fotó egy női sportolóról.

Megnézni hát valami más tűnik ki abból a játékból: a tömeg éljenzésének magasabb hangja. Éppen akkor, amikor az angliai krikettezők a Lord’s-ban telt ház előtt megnyerték a 2017-es világkupát, túlnyomórészt lányok és fiatal nők közönsége volt. Ennek a témának megfelelően Belinda Clark emlékeztetett arra, hogy 1997-ben, amikor ausztrál csapata Kolkata élén haladt a világ élén, egy fiatal Jhulan Goswami – India legtermékenyebb bowlingja – inspirálódott az ülésekből arra, hogy életévé tegye a játékot.Ha Melbourne meg tudja valósítani ezt – és ki vonná kétségbe a hírnevét -, akkor az örökséget biztosan nemzedékeken át érezhetjük. tovább erősítette a hír, miszerint a szervezők Katy Perry-t biztosították a döntőben való szerepléshez. Az amerikai énekesnő azon túl, hogy dicsekedhet az elképesztő letöltések számával és az egyik legnézettebb 2015-ös Superbowl félidős műsorral, Barack Obamán kívül bárkinél több Twitter-követő van – mintegy 108 millió. 87 millióval bővítve az Instagramon, Perry rendelkezik a bolygó egyik legnagyobb megafonjával. És ma reggel használja, hogy utasítsa követőit, hogy vásároljanak jegyeket a tücsökre.Ha Ausztráliában akarják látni, akkor ez az egyetlen út – a fesztiválmegjelenéseknek nincs mellékbemutatója, ez egy exkluzív koncert. KATY PERRY (@katyperry) Aussie Aussie Aussie Oi Oi Oi! Döntsünk néhány rekordot – csatlakozzon hozzám Melbourne-be, 2020. március 8-án az ICC t20worldcup női döntőjére. Üvölteni fogjuk ezeket a fantasztikus nőket a Nemzetközi Nőnapon!