Az US Open győztes, Gary Woodland tanúsítványa Pete Cowen tanításáról

“Gary-kel melegítettem, és azt mondta, hogy soha nem érezte magát ennyire nyugodtan” – mondta Cowen. – Akkor elvégeztem a munkám. Ki a repülőtérre. Olyan, mint egy versenylovas edző. Gall Woodland elvégzi a Koepkát és Rose-t, hogy megnyerje az US Open oldalt. Gary Woodland visszatartja a Koepkát és Rose-t. a szárazság 35 éves korában véget ért. „Pete csodálatos volt számomra” – mondta az új US Open bajnok. „Nem igazán tanár; ő egy edző. Azt mondja: „Ez a játékterv. Ezt fogjuk csinálni. “És akkor rajtad múlik, hogy menjek ki és csináljam.

” Vasárnap reggel elküldött nekem egy hihetetlen szöveget, amelynek semmi köze sincs a golf swingömhez. vagy technika.Azt mondta: „Minden ember meghal, de nem mindenki él, és élsz ebben a pillanatban.” Tudja, mit kell mondani, és mikor kell mondani. Csak december óta dolgozunk a teljes lendületen, és olyan jól üttem rá, mint valaha. ” Facebook Twitter Pinterest Yorkshireman Pete Cowen a világ vezető szereplőinek edzője. Fénykép: Warren Little / Getty Images

Cowen Woodland-féle megközelítése lenyűgöző. Szövetségük korai szakaszában – Woodland korábban a most már nyugdíjas Butch Harmon felügyelete alatt állt – Cowen rendszeresen kiáltotta a Kansas City-bennszülött segítségére.Úgy tűnt, hogy Woodland háttérképe az egyetemi kosárlabda területén, professzionális akadályt jelent.

„Azt mondtam Gary-nek, hogy nem akartam, hogy ő csengessen, és mindig válaszokat küldjön neki” – mondta Cowen. “Azt mondtam neki, hogy felelősséget kell vállalnia a lendületért, és valóban meg kell értenie azt, mert ha egy fordulóban meg kell javítania, akkor magának kell megtennie.

a nagyszerű játékosok megtehetik, felismerhetik a hibát, és képesek javítani.Ez volt a legnagyobb dolog velem és Gary-vel, ami rávette rá, hogy megértse a lendületét, és amint megérted, ez szintén enyhíti a nyomást. Play 2:37 Videó: „Nagyon jó vagyok”: Gary Woodland visszatartja Koepkát. és Rose nyerte az első nagyot az US Open-en – video

„Gary fiatalkorban csapatsportba kezdett, és mindig abban a környezetben volt, hogy megmondják, mit kell tennie. Még mindig ragaszkodott ehhez a gondolkodásmódhoz, nem tudta kihozni magának. A golf egyéni sport. Elveszett, amikor a dolgok rosszra kezdenek. Nem volt edző a mellé, és felvetette, mit tegyen. Most 35 éves, és egy fillért sem esett vissza.

Woodland Kalifornában elért három lövöldözős diadalma azt jelentette, hogy Koepka nem tudta megszerezni a sorozat harmadik US Open bajnokságát.Ennek ellenére ő lett a harmadik játékos, mióta a Masters-t játszották – Ben Hogan és Tiger Woods-okkal együtt -, hogy négy egymást követő nagyvállalatban második vagy jobb helyet érjen el. “Ez még inkább motiválja Brooksot, és így közelebb kerül a történelemhez.” – mondta Cowen.

Cowen állíthatja az egyik legsikeresebb edzői karrierjét Nagy-Britanniában, amely egy ideje mindkettőt lefedte. az Atlanti-óceán oldalán.Korábban elsősorban az európai turnéra fókuszált, amikor Lee Westwood, Darren Clarke, Graeme McDowell és Henrik Stenson elkezdték a nevüket. “Egyre inkább Amerikában kezdtek játszani, és ki voltam téve az amerikai játékosoknak, és rám kerültek” – mondta Cowen. „Szeretik egyszerűen meghallgatni.US Open 2019: utolsó forduló – ahogy történt. Olvassa tovább tudok? Lenéztem a ranglistán, és azt gondoltam: „Edzem őt, őt, őt, és múltban együtt dolgoztam vele, vele, vele.” A top 15-ben azt hiszem, hogy az egyik vagy a másik szakaszban 12 közülük és kilenc a 11-ből.

„Nem igazán érdekel az elismerés. A játékosokról szól, nem igaz?Ez ragyogó módon segíti valaki, mint Gary, elérni ambícióit.

„Az US Open olyan, mint a nyílt számunkra. A kavics jó hely számomra; az első őrnagyom 2010-ben ott volt a Graeme-nél, most pedig legutóbbi őrnagyom a Pebble-nél volt. Ez egy pokoli évtized volt. ”