Bernard Tomic keserű leveleket szállít a French Open kampány rövid lezárására

Miközben Trungelliti örült a bajnokság jó érzésének ábrázolásával, miután a mérkőzés előestéjén 10 órát hajtott Barcelona-ból Párizsba, hogy szerencsés vesztesként játsszon a selejtezőből, Tomic újabb PR-katasztrófát adott át a zavaros utáni mérkőzésen. sajtótájékoztatón.

A 25 éves férfi összesen 64 szót ajánlott fel, válaszul a nemzetközi tenisz média 10 kérdésére, amelyek lelkesen vettek betekintést a sport egyik legtehetségesebb csillagába és a legnagyobb rejtélyek.

„Igen, azt hiszem, rendben vagyok” – mondta Tomic, Bet365 amikor megkérdezték, vajon a hét győzelmének az európai agyagon való fárasztó futtatása fizikailag fizetett-e őt a két óra, 54 perc alatt. vereség. Látni fogjuk, mi lesz a következő lépés ”, amikor azt kérdezik, hogy képes-e megújult bizalmát venni az előnyben részesített füves pályán.

„ Ez az, aminek van.Ez minden, amit mondhatnék ”, amikor öltözékére vetődött, egy fátyolos utalással a volt wimbledoni negyeddöntősre, aki szponzorációt veszített, miután azt állította, hogy„ kicsit unatkozik ”az All England Club első fordulójának veresége során

A vágyát illetően, Tomic – aki elismerte, hogy viharos karrierje során nem adta 100% -át rengeteg meccsen – még ennél is rosszabb lett. „Következő kérdés – mondta, amikor feltették a kérdést -, hogy elsősorban pénzügyi okokból vagy ebben, vagy más Bet365 dolgokra akarsz csinálni? a 17. egyszeri világ.Miután január óta nyerhetetlen lett, a karrierje legjobb hét egyenes győzelmét rögzítette az agyagon az elmúlt három hétben, az optimizmus és méltóság mellett távozott Párizsból.

Ehelyett 64 szava maradt a legtöbb, ami a 64 millió dolláros kérdés: hol a következő a kétszeres volt grand slam junior bajnok? „Hazamegyek Monacóba, és ennyi.” Volt Tomic terve, és nem derített fényt a gyalogpálya terveire. a várható rangsor 28 ponttal növekszik a 178. számra a világon.

De bármi pozitív is Tomic elvonul Párizsból, az még Bet365 nem látható – mivel „szilárd volt, jó volt”, az összes bajba jutott csillag ajánlatot.