Charley Hull kihagyja a bronzot, míg az Inbee Park golf aranyat nyer

Charley Hull két lövést végzett a bronzérméből az Inbee Park által nyert női olimpiai golfversenyen. A dél-koreai játékos 16-an fejeződött be, öt lövés az új-zélandi Lydia Ko ellen. A Kiwi-ból származó, a 18. zöldre eső madárbimbók késői fojtásával Kína harmadik Shanshan Feng lett a harmadik.

Miután felbukkant az esélyeivel a 73-as második fordulóban, a GB a játékos úgy nézett ki, hogy visszahúzta magát a vitákért egy dobogós helyért, de rövid idő után kijött egy putt a 18. helyen. Nem számított, mivel Ko hátsó kilenc hulláma fizetett a várva várt play-offért a bronz Hull számára reménykedett, hogy bejutott.

“Nagyon elégedett voltam azzal, ahogy befejeztem” – mondta Hull . “Nagyon tisztességes voltam.Nagyot lőttem az utolsóba, és egy kicsit többet is tudtam volna verni a puttról, de egy kis punci voltam rajta. A hátsó kilencen rengeteg lehetőséget adtam magamnak, és nem ütöttem be. Az első olimpiaim fantasztikus élmény volt és jó buzzot kaptam. Jó volt. “A nappályát Maria Verchenova lőtték le, akinek stílusos öltözős, széles karimájú kalapja tele volt, minden bizonnyal azt a benyomást kelti, hogy egy gyors 18 a Royal Ascot felé.

Az orosz lenyűgözte a 62-es, kilencet, egy lyukat a negyedikben, ahol a vasalódeszka néhányszor visszalépett, mielőtt a pohárba gördült. p>

Ez volt a harmadik ász a versenyen, és az ötödik a Rio pályán férfi és női versenyeken az olimpia során.A Verchenova tanfolyamának rekordja nem volt elég ahhoz, hogy a rázkódtatásba tegye, és végül a mezőnyben végzett.

Még mindig mögötte volt Tiffany Chan, egy 22 éves Hongkongból, aki 70-et törött először négy fordulóban, négy véget ér a par.A kínai amatőr talán vagy nem vonzott inspirációt a nagyszerű, határozottan baljós kartonpapír-kivágásokat hordozó szurkolók nagyszámú kontingenséből. A női verseny befejezésekor beszélve a Dél-Afrika csapatkapitány, Gary Player, az első olimpiai golfversenyeket egyértelműen sikerrel ítélte meg. “Ez nem golfozó ország, de ha megnézed a tömegeket, akik kijöttek, és a hálózati értékelések világszerte, egyes országokban a minősítések magasabbak voltak, mint a brit Open, a világ legrégebbi és leghíresebb versenye “Különleges hét volt számomra, hogy ugyanabban a tornateremben dolgozzak, mint Serena Williams, Novak Djokovic és Andy Murray. És akkor enni a világ legjobb sportolóinak 10.800-jával, és megnézni a játék színvonalát.A nők hihetetlenek és a férfiak hihetetlenek voltak. Ezt elmondhatom, amikor Japánba és Japánba megyünk, naponta 30 000 ember figyel a pályán. “

A dicséret olyan versenyért, amelyet a férfi fizetett A Hull-t a Marapendi Természetvédelmi Területen épített rongyi olimpiai pályán, Rio-ban, a Barra da Tijuca-ban építették ki.

“Bonyolult” – mondta. “Azt hiszem, ez egy fantasztikus design, és azt hiszem, aki tervezte volna büszke legyen magukra.”

Környezetvédelmi részeként egy környezeti helyreállítási projekt, a pályán olyan gyönyörű járni, mint nehéz játszani és nyilvános lesz az olimpia után.Az, aki használni fogja, még mindig látható, hiszen Rio de Janeiro államban a golfrajongók száma kevesebb mint 2000-et jelent.