Det er 2070, og etter 52 år med vondt kan det unge England gjenta ære for 2018?

Jeg har sett hvert eneste minutt av turneringen, og jeg er ikke sikker på at den er sunn. Den slo hjem lørdag kveld. Da det endelige spillet hadde startet, ble det hele en uskarphet – hvem hadde spilt hvem? Hvilke spill hadde blitt VAR? Ideen om å minne om hvilke lag som var i hvilke grupper ble en fjern drøm. Var Kroatia bra eller Nigeria dårlige? Jeg kunne ikke si det.

Fire kamper på en dag er utenfor grensen for normalt fotballforbruk. Super søndag er to kamper av en grunn. Fire av de fleste ting på en dag er kanskje for mye. Fire episoder av Peaky Blinders, fire flasker vin, fire pakker med Haribo Sour Mix – entusiasmen fra de første ville ikke bety noe med pakke fire, en kjevekrampende, tunge-eroderende verden av Unibet smerte.Men på noen måter, det var slik Kroatia mot Nigeria følte. England forlater det sent, Belgia beveger seg gjennom tannhjulene – World Cup Football Daily Les mer

Kanskje det er avtalen. Du fortjener bare Mexico mot Tyskland og Spania v Portugal hvis du også inhalerer Marokko v Iran og Egypt v Uruguay.

kringkasterne vil ikke ha noen sympati fra noen som har en faktisk jobb, men det vil være fascinerende å se degenerasjonen av pundits, når deres tans sakte blekner. Hvem vil bryte først? Kan slaven Bilic holde opp med denne energien for hele turneringen? Hvordan klarer Mark Pougatch og Gary Lineker å holde seg våken? I årene fremover kommer det historier om de to, dehydrert etter deres 200. time med kringkasting, og ventet i timevis på å få et utvalg for Ofcom.Det er innenfor denne mettede, skjøre, emosjonelle konteksten at vi nærmer oss England.

Femti-to år med skade. Det er slik det har vært. Ingenting annet. Bare vondt. Alle av oss bare skader oss gjennom våre meningsløse liv til vi kan legge til et nytt år med vondt til slutten av det forrige, hvert sårende år mer smertefullt enn det siste.

Vondt følger et lignende mønster . Et eneste øyeblikk av kvaler. En times nummenhet. Og så må du rydde opp i kjøkkenet, et kollektivt “Oh well” som ringer rundt i landet.

Men det har egentlig ikke vært 52 år med skade. 1967 var ikke et år med vondt. Vi var verdensvinnere. Vi kom på tredjeplass i Euro 68. (OK, det var fire lag – egentlig var det en tidlig italiensk Le Tournoi.) Så hvis vi er ærlige, kan vondt bare Unibet begynne i 1970.Så allerede, det er fire års smertefrihet som du bare returnerte til deg. 42 år med vondt. Føles allerede bedre.

Og å vinne verdensmesterskapet kan virke som en god ting. På kort sikt vil det helt sikkert være strålende. BBC laget en “hva som ville skje” video i helgen. Huw Edwards kunngjør nyhetene, et verdensmesterskap-fly, fyrverkeri over Themsen, CGI-trofeer foran Harry Kane, One Show som vifter med skjerf og dronningen dabber i markering.For å være ærlig, er det nok til å gjøre deg bekymret selv om de første månedene. Guardisk sport (@guardian_sport) #Eng la det være sent, #Bel gå gjennom tannhjulene og mer – bli med @maxrushden, @bglendenning + @marklangdon for #WorldCup Fotball Daily https://t.co/xqUggYeRuY pic.twitter.com/oy6cdkslJBJuni 19. 2018

Se fremover og det kan være et levende mareritt for alle som er involvert i England…

Det er juni 2070, Late Late Show med Sir James Corden er i sitt 50. år. Det Unibet Norge sendes nå direkte i seernes hjerner mens de sover. Vitsene til 92 år gamle verter fungerer ikke helt mer, men det betyr ikke noe. Mannen er en nasjonalskatt. Harry Kane holder hodet og England finner en solstråle | Barney Ronay Les mer

Det er 52 år siden England sist vant verdensmesterskapet, tilbake i Russland 2018.Nok en gang stiller Corden de samme spørsmålene som han har stilt på fire år til to av våre overlevende verdenshelter, Jamie Vardy og Kieran Trippier. Var det virkelig et innlegg, eller så du keeper utenfor linjen hans, Kieran? Jamie: hjalp det at du ikke hadde tid til å tenke på spillet etter at Harry Kane ble skadet i oppvarmingen? Hvor mye hjalp det at Sergio Ramos ble sendt ut i det 38. minutt for den profesjonelle foulen på Ruben Loftus-Cheek?

Til slutt, etter 52 års skade, tror du at denne unge troppen kan gjenta det du gjorde?

Vardy og Trippier svarte spørsmålene høflig, men ikke med noen virkelig entusiasme. Corden lager en vits om dagene før teleportering og intervjuer deretter en mann som fremdeles bruker en mobiltelefon.

Forrige uke intervjuet jeg Sir Geoff Hurst kort.Kunne jeg tenke på noe han ikke hadde blitt spurt om før? “Hat-trick-målet…burde du ha gått over keeperen – spill prosentene?” Registrer deg på The Recap, vår ukentlige e-post med redaktørenes valg.

Sir Geoff tok det i sitt skritt. “Sannsynligvis ikke,” sa han med et smil. Godt poeng. Jeg er ikke sikker på at jeg oppnådde mitt mål.

Han ville ikke endre historien, men det ville være interessant å se den parallelle verdenen der England var blitt slått ut i semifinalen i 1966. Hvordan ville spillernes liv hadde endret seg? Jada, de ville blitt intervjuet sjeldnere, men kanskje spørsmålene ville vært mer varierte. Bandet James kom en gang på Soccer AM og nektet å svare på spørsmål om sangen Sit Down.På det tidspunktet virket det litt dyrebart, men det må bli uutholdelig å bruke hele livet på å bare gjenta deg selv. For fansen som våkner 16. juli med tatoveringer av Gareth Southgate, vil beklagelsen komme før.