Energybet

A Energybet akciófogadási irodája 2009-ben kezdődött, amikor engedélyt kapott Nagy-Britanniában, amely a legigényesebb könyvesbolt országnak számít. Napjainkban a 10bet iroda egyre népszerűbb és számos tapasztalt és újonc játékosot vonz. A 10bet könyvesbíró megbízhatósága az IBAS egyesületben való tagsága, szabályozza a könyvesbolt munkáját, és megoldja a vitatott problémákat a játékosokkal.

A Energybet könyvesbolt irodájának helyszíne a világ különböző nyelvén használható, köztük orosz. A webhely kialakítása nagyon kényelmes a felhasználók számára. Szinte nincs felesleges reklám a képernyő padlóján, és egyáltalán nem tartalmaz semmilyen felesleges információt. A főoldalon szerepel egy lista, amely különböző sportágakat, bajnokságokat és versenyeket oszt meg. Ezenkívül a webhely statisztikai és eredményes szakaszokat tartalmaz.
Ajánlat sor

Energybet BONUS 200 € ÚJ LEJÁTSZÓKHOZ »

A Energybet fogadási iroda mobil változata nagyon érdekes vonalat jelent a játékosoknak, ezért különbözik a sok más bukmékerektől. A bk 10bet esélye nagyon jó. Jó pillanat az, hogy a milliméterektől lemondanak. Kevéssik irodája kínálhatja ezt.

Élő fogadások

Nagyon vonzó megjelenés élőben a konkurens háttérben az irodában. Az élő fogadások nagyon kényelmes fogadása. Egy kattintással teheti meg a tétet, és ez általában elkerüli az esélyek megváltoztatását a játék során.

Energybet meghívja Önt, hogy játsszon egy nagyon érdekes Totopot hordót. Ezt a táskát 14-16 eseménysorozat képviseli, amelyet a játékosnak meg kell találnia. Ez a fajta fogadás nagyon népszerű a játékosok körében, különösen akkor, ha olvassa a Energybet-ről szóló véleményeket. Gyakorlatilag minden nyereménynél a jackpot körülbelül 10 ezer euró.

A minimális tét a Energybet csak egy amerikai dollár, és a maximális arány elérheti a hatvan fontot, minden attól függ, hogy a konkrét esemény, amely a játékosok. Nagyon kellemes az, hogy a legnagyobb nyeremények ebben az irodában nem korlátozottak.

Az alapok bevitele és kibocsátása

Ebben az irodában számos egyszerű módja van a pénznem visszavonására fiókjából. Természetesen a legnépszerűbb bankkártyák és népszerű fizetési rendszerek, mint például a WebMoney és a Scrill (Moneybookers), valamint számos más nemzetközi fizetési rendszer. A minimális befizetés a 10Bet könyvesboltban 9 vagy hat angol font. Mielőtt letétbe helyezné a pénzeszközöket, gondosan olvassa el a szabályokat egy bizonyos módszerre, mivel egy bizonyos jutalékot a betétlekötés különféle módjaival meg kell tartani. Nagyon jó ajándék az orosz játékosok számára, hogy a számlát megnyithatják a hazai valuta – a rubel. Annak érdekében, hogy a pénzeszközöket leggyakrabban visszavonják, az iroda kérni fogja az útlevél adatait. Általában elég ahhoz, hogy átvizsgálja az útlevelét. Ez nem egy bonyolult eljárás, amely a játékos számlájának biztonságához szükséges.

Bónuszok és promóciók

Egy nagyon kellemes esemény, amely az első befizetés alkalmával várja a játékosokat, akár 50% -os bónusz. Ezt a bónuszt 24 órán belül megkapja, közvetlenül a befizetés teljes összege után. Meg kell jegyezni, hogy ezeknek az arányoknak legalább 1,6-os együtthatóval kell rendelkezniük. Az első befizetés maximális összege 300 $ / 300 €. A bónusz csak akkor adható meg, ha a fogadások összege meghaladja a bónusz összegének 8-szorosát.

Technikai támogatás Energybet magas szintű ügyfél számára, ezt a játékosok visszajelzése alapján ítélik meg, a szolgáltatás nagyon jól és hatékonyan működik. A technikai támogató személyzet éjjel-nappal és a hét minden napján dolgozik.