Hull City aláírja Unibet a Tottenham-ből a klubrekord díjaért

Miután egész nyáron várt egy idősebb aláíró Hull City-t, aki három napot készített egy nap alatt. Mike Phelan, a gondnokvezető örömére, Ryan Mason úgy döntött, hogy a Tottenham Hotspur-t cseréli a Hull helyett, mint a Sunderland, és ez lett a Humberside klub rekord Unibet aláírása. Hull valamivel többet fizetett, mint a 10 millió fontot, amit Palermernek Abel Hernándezért cserébe adtak, hogy biztosítsák a 25 éves középpályás, aki egy angol internetes fogadóirodák kupakot, szolgáltatásait, és David Marshallot, a Cardiff City kapusát is aláírták, díj, amely 5 millió fontra emelkedhet. A harmadik új arc megszerzése 1 millió font beruházást tett a Manchester United előremutatójába Will Keane.

Néhány óra alatt a Phelan 14 fős, magas rangú Unibet szakemberből állt 17-re.Még jobb volt az a hír, hogy az Aston Villa 20 millió fontos ajánlatát Hernándezre összezúzta, és a csatár most már Humberside-ben marad.

Nem volt olyan jó nap David Moyesnek a Sunderlandben. Ha Mason döntése, hogy inkább a Humber-t választja, mint a Wear, csapást jelentett, úgyhogy Vicente Iborra visszautasította Sevillát a Fénystadion számára.Egy 7 millió font üzletet állapítottak meg a Sevilla középpályásai Unibet számára, de Iborra inkább a La Liga klubban harcolna a helyéért, mint Anglia északkeleti részéig.

A sérüléses csapata majdnem olyan vékony, mint Hull’s Moyes arra törekszik, hogy megerősítse a támadását – Jermain Defoe kétségbeesetten Unibet fogadási útmutatók segítségre szorul, de Liverpool nem hajlandó részt venni Danny Ings – központi középpályán, központi védelemben és kapusban.

A Vito Mannone által elszenvedett komoly könyök sérülés új diktál a kapus kiemelt fontosságú, de a Chelsea visszavonta a Sunderland megközelítését, amikor egyszer a Stoke City-hez, Asmir Begovichoz tartozott.Daniele Padelli, a Torino kapus, akit Joe Hart a Manchester Citytől kölcsönzött meg, most választás. Rubin Kazan és megvitatta Unibet annak lehetőségét, hogy Jason Denayer, a fiatal Manchester City védője legyen kölcsön.