Julen Lopetegui szerint a Real Madrid „feláll a harcra” derülésben az Atléticoval

Julen Lopetegui azt mondta, hogy a Real Madrid „felkészül a harcra”, amikor szombaton felveszik az Atlético városi riválisaikat. A Real szerdán megalázó 3-0-os vereséget szenvedett Sevilla ellen és kétségbeesetten akar visszatérni Diego Simeone csapata ellen, aki augusztusban az európai szuperkupán szankciókkal verte őket. a La Liga-ban tovább

Lopetegui-nak meg kellett védenie rekordját a nagyobb klubok ellen az Athletic Bilbao elleni döntetlen után, amelyet a szezon egyik legkeményebb játékának tekintnek, a Sevilla elleni vereséget és az Atlético veszteségét. augusztusban.A Real továbbra is a toplista a Barcelona-val 13 ponttal Betclic mobile hat meccs után, de az Atlético mindössze kettő mögött van a vezetőknél.

„Nem keresünk kifogást; az energia és a motiváció biztosítja, hogy jó teljesítményt kapjunk ”- mondta Lopetegui pénteken. „Azt várom, hogy a játék kiegyensúlyozott, kemény és igényes legyen, és csapataim felkészülnek a harcra. Egy hatalmas rivális ellen állunk szemben, és természetesen azt várom, hogy a csapatom hatalmas teljesítményt hozzon. ”

A Ramón Sánchez Pizjuán elleni szerda veresége volt az első alkalom, amikor a Real az első félidőben három gólt emelt be. 2003 óta, de Lopetegui elutasította azt a javaslatot, amely szerint az oldalán a legmagasabb ellenzéki ellen küzdöttek, rámutatva a Bajnokok Ligájában a Róma elleni 3-0-os győzelemre. Nem gondolom, hogy ez igazságos.Készen állunk arra, hogy minden csapatot legyőzzünk minden kétséget kizáróan ”- mondta. „Nagyon örülök Betclic app annak, hogy a csapat teljesít, bár mindig vannak jó és rossz pillanatok. Nincs kétségem sem a csapat működéséről, sem a hozzáállásuktól. Jó helyzetben vagyunk a bajnokságban, és jó indulást értünk el a Bajnokok Ligájában. ”

Lopetegui a védő Marcelo nélkül lesz, akinek a borjúsérülése miatt a csapat a játék utolsó szakaszában játszik. Sevilla-nál 10 férfival, miután három helyettesítőjét felhasználták, míg Isco felépült apendicitis műtét után.

A Realnak is egy napos pihenője van, kevesebbre kerül a derbiba, mint az Atlético-nak, akik rosszul indultak vissza. a kampányba azáltal, hogy rögzítik a Getafe és a Huesca elleni győzelmeket.2012. december óta nem vesztették el a bajnoki játékot a Bernabéu-ban.

Simeone azt mondta: „Nem értékelem az ellenfelet az Betclic utoljára játszott játék alapján. Nagyra értékelem őket jellemzőik és potenciáljuk miatt. Tudjuk, hogy a világ egyik legjobb csapatával fogunk szembenézni. Kemény mérkőzés lesz, mint az összes játékkal, amelyet Madrid ellen játszunk, és meg kell ragadnunk az irányítást. ”