Jürgen Klopp elvárja, hogy a Liverpool nyereményalapja a klubok számára jövőre fordítson

Jürgen Klopp bízik benne, hogy Roberto Firmino lesz az első a Liverpool első helyezettjei között, hogy elkötelezze jövőjét Anfieldre, és Mohamed Salah és Sadio Mané is új szerződéseket írtak alá.

Firmino ötéves szerződést írt alá 180.000 font-hetes plusz, valamint vasárnap ösztönző bónuszok, amelyek a Klopp csapata egyik fontos tagjává váltak. Liverpool tárgyalásokat kezdeményezett a Salah és Mané képviselőivel is, mert hosszú távon megpróbálják biztosítani a félelmetes támadást, míg Ragnar Klavan és Alberto Moreno várhatóan meghosszabbították. Jürgen Klopp elveszti a Liverpool jobb oldali emberét, Zeljko Buvacot pihenésre Szezon Tovább

A brazil nemzetközi 27 gólt szerzett, és 16 segített ebben a szezonban, hogy segítsen Liverpoolnak a Bajnokok Ligája döntőjében.Klopp, akinek csapata 5-2-et vezet be a szerdai fesztivál második második szakaszába, úgy véli, hogy mások követik a Firmino vezetését a legjobb évek megadásában a Liverpoolnak. hűvös – mondta a Liverpool vezetője. „Ez egy nagyon fontos lépés, de még Roberto sem játszhat egyedül. Így kell folytatnunk. Abban a pillanatban, amikor internetes sportfogadás minden játékos ismeri a terveinket. Ő az első [elkötelezni], de biztos, hogy nem lesz az utolsó. ”

Salah csak egy évvel az ötéves szerződésben, amelyet a tavaly nyáron csatlakozott a romákhoz. A Liverpool azonban továbbra is szoros kapcsolatban áll az egyiptomi nemzetközi képviselővel, Ramy Abbasdal, a játékos feltételeinek javításával, akiknek a fenomenális hatása és a szárnyaló profilja rivális érdeklődést vonz.A Football Writers ‘Association kedden a Salah-t az év labdarúgójának nevezte, aki már az év profi labdarúgóinak szövetségének nevezték el. az Anfield-ben, nem pedig a Real Madridban vagy Barcelonában. Azt mondta: „Hallottam, mit mondott [Firmino] arról, hogy könnyű döntés volt neki, és tényleg elképzelhetem, hogy ez volt. Tudja és értékeli ezt a klubot. A többi fiú valóban tiszteletben tartja őt minden munkájáért. Regisztrálj a The Fiver-re, és kapd meg a napi labdarúgó e-mailt. második vagy a klubban vagy a csapatban.Teljesen kényelmesnek online sportfogadás érzi magát, és hosszú távra tervezi. Ez ritkán fordul elő, mert ha nem vagy Barcelona vagy nem a Real Madrid, akkor általában egy másik klub van, ahová el tudsz menni. Ez nagyon jó hír számunkra. Teljesen nagy tényező a jövőnkben.