Leinster megerősíti a Bajnokok Kupája mandátumát 27 pont nyeréssel a Bath felett

Az európai rögbi két legnagyobb csapata, egyenként négy címet kapva, fej-fejlõdéssel jár az 1. pool tetején. Leinster továbbra is a kedvence, annak ellenére, hogy Toulouse-t két ponttal elhúzzák. Az írok szombaton nem játszhatók le, és elég könnyedén bocsátották el Bathot, hogy megvetõnek látszanak. Az ők otthoni előnye a következő fordulóban Toulouse ellen, aki a teljes öt pontot otthon gyűjtötte a Waspsi ellen. A Leinster biztonságos tét a csoport tetejére. A Bajnokok kupájából kiesik, mivel Antoine Dupont ihlette Toulouse pecsétjátékát tovább. Ez a klub egyik klubja sem boldog. Bath csak azt akarta, hogy ezt a játékot megkerülje az útból, mielőtt a jövő héten folytatódna a Premiershipben a túlélés komoly ügye.Napjainkban közelebb állnak a kiesési jelöltekhez, mint az élvonalok bajnokai. Read more info

A 2018-as Dublin nem a megfelelő hely a kiesési jelöltek számára. A vihar, amely Dublinot többé-kevésbé csapta, elindult a felbukkanás előtt, nem az, hogy Bath tudta volna. Leinster félidőben megszerezte a bónuszpontot, hogy a füvet a beállított darabhoz csapja be, így ezt és ezt a középpályán fordítva, és szélesre vágva. Az otthoni oldal, az Aviva karácsonyának szokásos ezrei előtt, olyan hangulatban volt, hogy az előző héten a Bathban lévő csúnya pontokat gyűjtötték.

A fürdő nem messze volt fogaktól. James Wilson korai büntetésével megnyitották a gólt.Azt mondja valami a játékuk kedvezőtlen helyzetéről, amely szerint a vészhelyzeti repülõ feleik, amelyeket visszahoztak a Nyugat-országba, hogy fedezhessék Freddie Burns és Rhys Priestland államait, bevonják közülük a jobb rögbi Bathot, akik ebben a Betclic apostas szezonban játszottak. Az okos szünet és a rakomány előkészítette az utat Francois Louw próbálkozásaihoz az első negyedév végén. Jamie George késői próbája lezárja a Saracens győzelmét a Cardiff Blues felett. Bővebben

Addigra Leinster azonban már gólt szerzett. két próbálkozás, 14-3-ig a 12. percre, mielőtt ugyanezt tenné a második negyedévben az adott bónuszpontért. Nos, ahogy Wilson játszik, nem kérdés, hogy ki manapság a bábmester. Sexton, az év világszereplője, nem kevésbé, minden középpontjában állt.

Keresztrúgása elindította a támadást, amely James Conan próbálkozásával véget ért a hetedik percben.Aztán a klasszikus hurok és a passz öt perc múlva elengedte Jordan Lamour-t.

A teljes hátsó vonal gyönyörű vonalat választott, a lábai és a rakomány Rory O’Loughlin számára Leinster másodpercére még édesebbek voltak.

James Lowe befejezte a szemtelen harmadik próbálkozást, gyorsan magával sodorva egy büntetést, és csak a félidő előtt Adam Byrne átugorta Darren Atkinsot, hogy a negyedik gólt szerezzen egy újabb Sexton keresztrúgás után, miután Leinster megzavarodott. Fürdőt kezeléssel, összetörték őket és kipróbálták. Ezek a fiúk bármilyen módon játszhatnak, ahogy akarják.

A második félidőben öt perccel úgy döntöttek, hogy alkalmazzák a könyörtelen ütésmódot, Dan Leavy összeomlik több negyed közeli ütés után.Bath hasonló válaszpróbával válaszolt Sam Underhill-től, de Leinster Kiwis, Lowe és Jamison Gibson-Park együttesen értékelték az utóbbi pontszámát. Hatodik kísérlet ezt a legújabb ajándékot csomagolni Dublin ezreinek, hogy maga a rögbi legyen. küldje el heti rögbi szakszervezeti e-mailünket.

more: laliga-apostas.net