Nick Usaster najavljuje odlazak u Bet365 mirovinu od ragbi unije

Engleska i Harlequins naprijed Nick Easter najavio je svoje odlaska u mirovinu od ragbi unije.37-godišnjak će sada preuzeti trenersku poziciju s Quinsom, priopćili su klub Premiershipa, nakon što je u travnju prihvatio ulogu trenera trenera Quinsa i preuzeo obranu.

“Nakon što sam prihvatio priliku da postanem trener [ravnateljica ragbija] Quinsa John Kingston, uzeo sam malo vremena da razmišljam o svojoj karijeri”, rekao je Uskrs. “Shvatio sam da bez igranja ili treniranja ne postoji mogući način da ću istovremeno Bet365 moći dati 100 posto oba moje uloge.”

“Mislio sam, zašto ne iskoristite priliku da postanete trener s obje ruke, dajte mu najbolju šansu i osjetite se privilegiranima da ste u mogućnosti izaći na svoje uvjete nakon 12 velikih godina kao igrač Harlequins. Sada sam nekoliko tjedana u bogate startne Bet365 bonuse svoju ulogu i temeljito ga uživam.Imajući pet tjedana u sezoni za završetak i četiri tjedna trenera, ne žalim na moju odluku i ne mogu čekati početak nove sezone. “Mike Brown (@ mikebrown_15) Koja je legenda @nick_easter je! Tamo gore kao najbolji Quinovi. Očekuje se da ga sada imam trenera. Https://t.co/XXCwKazmeyJuly 29, 2016 Uskrs pridružio Harlequinsu iz Orrella 2004. godine i nastavio sa 281 nastupa na strani. Godine 2007. osvojio je prvo od svojih 54 Engleske kape, protiv Italije u šest zemalja, i osvojio četiri pokušaja u 62-5 pobjedi nad Walesom u samo četvrtoj testovskoj utakmici. N08 je bio dio Engleske Bet365 momčadi koja je postigla finalni krug Svjetskog kupa 2007., kao i one koje su se natjecale na turnirima 2011. i 2015. godine.U međuvremenu je u klubu pomogao Harlequinsu osvojiti Challenge Cup u 2011. i naslov Premiership 2012. godine. Dvije godine kasnije postao je i najcjenjeniji profesionalac.

“Nick je bio nevjerojatan sluga Harlequins tim više od deset godina “, rekao je John Kingston, njihov ravnatelj za ragbi. “On je bio na samom srcu svih uspjeha koje je strana postigla tijekom ovog razdoblja.” Nick ima fantastičan mozak ragbi i zbog toga sam mu osnovni bonus Bet365 ponudio priliku da se pridruži novom izgledu trenerski tim u klubu. I Nick i ja smo se složili da je u Unibet najboljem interesu Quinsa da se usredotočuje na treniranje isključivo od sada.Iako se tim Quinsa bez Nicka na čelu može činiti čudnim u početku, njegov utjecaj na skupinu će, ako ništa drugo, biti još veći u svojoj novoj ulozi prvog XV obrambenog trenera. “