Női Bajnokok Ligája: A Glasgow City ijesztő barcelonai teszt előtt áll

A Chelsea nyomás alatt áll majd, hogy elkerülje a zaklatást, miután a Női Bajnokok Ligája utolsó 16-ában a Fiorentina ellen levonultak. City, megkönnyebbült volt, ha elkerülte a kapcsolatokat Lyonnal, a birtokosokkal, a beoltott sorsolás során. Ennek ellenére a skót bajnokok elvégzik a munkát, amikor találkoznak a barcelonai versenyzővel, aki a versenyen a negyedik legmagasabb rangú oldal maradt. Női Super League: beszélő pontok a hétvégi akcióról Bővebben

City, akik A kvalifikációs körben maradt három versenyző közül a negyedik alkalommal a negyedik fordulót érte el, miután a 32. fordulóban legyőzte a ciprusi Somatio Barcelona-t.Scott Booth oldala Barcelonaba utazik, aki az előző Bet365 szezonban a spanyol Atlético mögött második lett, az első szakasz október 17-én vagy 18-án. A második szakasz október 31-én vagy november 1-jén zajlik. .

A Chelsea újabb erős előadást keres Európában, miután a tavalyi elődöntőben a Wolsfburg ellen veszített.Annak ellenére, hogy az SFK 2000 Szarajevó 11-0-ot dobták össze a 32 fordulóban, nem fogják magától értetődőnek tekinteni a Fiorentina ellen, akiknek a verseny második legalacsonyabb együtthatója van.

A nem igényelt olaszok nem nem szabad alábecsülni azt követően, hogy a 32. fordulóban kiesették a Fortuna Hjorringet, az egyik magot. Az első szakasz Kingsmeadow-ban zajlik, ahol a Chelsea reméli, hogy a legtöbb otthoni előnyt kihozza, mielőtt Olaszországba utazik a visszatérő láb számára.

Emma Hayes oldalán Anglia utolsó maradt képviselői a Bajnokok Ligájában, miután a Manchester City az Atlético múlt héten csalódást okozott.A Női Super League bajnokok lassan indították a hazai kampányukat, és az első négy mérkőzésükből hat pontot szereztek.

De miután három egymást követő gól nélküli sorsoláson indult, a Chelsea elnyerte első WSL-győzelmét, amikor vasárnap verte a Brighton & Hove Albion-ot. Fran Kirby szerezte Bet365 meg a nyitót, amikor a nyugat londoni emberek ötödikre emelkedtek.

Lyon továbbra is megvédi a címet, amikor az Ajax-nal szembesülnek.A tavalyi győztes döntősieknek Wolfsburgnak kellemetlen tesztük van az Atlético ellen. Teljes döntetlen

A négy hazai labdarúgó szövetségek megállapodtak abban, hogy egy brit női csapat megpróbál bejutni a 2020-as olimpiai játékokba Tokióban, Fifa. megerősítette.

A GB csapat hagyományosan nem vett részt az olimpiai labdarúgó-bajnokságokon, mert attól tart, hogy a Fifát arra lehet csábítani, hogy arra kényszerítse Angliát, Észak-Írországot, Skóciát és Waleset, hogy véglegesen egyetlen csapatként versenyezzen.

Ezeket az aggodalmakat azonban elhagyták a 2012-es londoni vonatkozásban, amikor egy férfi csapat 1972 óta először vett részt, és egy női csapat vett részt először.De Észak-Írországgal, Skóciával és Wales-rel még mindig ellenzi a kombinált brit csapatként való játékot, nem született megállapodás a csapatokba való belépésről a Rio 2016-ban.

A Fifa mindig is azt mondta, hogy szankcionál egy brit olimpiai csapatot, amennyiben A Labdarúgó Szövetség, az Ír Labdarúgó Szövetség, a Skót Labdarúgó Szövetség és a Wales Labdarúgó Szövetség mind egyetértésben részesültek.

A Brit Olimpiai Szövetség sok átfedés után e megállapodást megkötötték, de csak egy női csapat számára.

A Fifa versenyek szervező bizottsága nyilatkozatában a Fifa kijelentette, hogy a „négy írásbeli megerősítést” megkapta a négy FA-tól, megerősítve azon vágyukat, hogy egy brit női csapatot látjanak Tokióban.

Anglia, A harmadik helyezett a világon, és a jelölt ország 2020-ra való bejutásra törekszik, ami azt jelenti, hogy a jövő évi franciaországi női világkupán az első három európai nemzet közé kell tartozniuk.PA