Paul Pogba-nak nincs szüksége José Mourinho-ra, hanem N’Golo Kanté-ra

N’Golo Kanté, a világ legszebb játékosa, a labdarúgó-válogatás egyik legigényesebb szerepében, a Chelsea oldalán egy új menedzser taktikai újjáépítésével került kiszorításra. Maurizio Sarri egyáltalán nem hozta az öröm és a kaland érzetét a Stamford Bridge-be, ám annak ellenére, hogy megfosztja a futball-szerelmeseket az örömtől, hogy Kanté-t megteszik, amit csinál, ilyen szünetmentes ragyogással. Futballball-pletykák: Zidane, hogy átvegye Mourinho-tól a Manchester United-en? Bővebben

Annak érdekében, hogy befogadja Jorginho érkezését, a kedvelt mélyen fekvő játékost, Sarri-t, aki magával hozta Nápolyból, Kantét egyfajta jobb-jobb Bet365 helyzetbe helyezték, néha váltva Williannal, a játékos kívül.Előrejelzési és lehallgatási készségei feleslegesek, és Makelele-szerű ajándéka mellett tökéletes tömegű és szögű mozdulatokkal való kezdéshez is. Most arra tölti az idejét, hogy a célhoz való hátralévő várakozással megkapja az átadott passzot, egy kicsit elveszettnek tűnik, és valószínűleg azt reméli, hogy ezeket a speciális képességeket nem fogja elrontani a használat.

nem egy teljes labdarúgó-pazarlás. A második félidőben a szombaton a Liverpool ellen két csodálatos passzt adott, az átlós keresztlabdát az bal oldali Eden Hazard felé és az átmeneti labdát Willian számára, amelyek közül bármelyik gólt szerezhetett. Rögtön egy szabadrúgást Bet365 hajtottak végre a veszélyre, amely fantasztikus védést hozott Alisson-tól. Tehát valószínűleg Paul Scholes fajtájává válhat, és a védekezés helyett közvetlenül az előrefelé nyílik.De valószínűleg fenn kell tartani, hogy Sarri előbb vagy utóbb arra a következtetésre jut, hogy ott kell egy szakemberre. Kanté gondolata a padon mindenképpen túlságosan sok ahhoz, hogy minden helyes gondolkodású futballszurkolót elviseljen.

Tudjuk, hogy a legjobb hely neki egy olyan ember mellett, akinek a Premier League szintén kevésbé barátságos környezetké váljon. Paul Pogba tulajdonságai – melyeket nemcsak a Világkupa győztesének érme, hanem négy egymást követő Serie A címet hoztak létre a Juventussal – a legjobban akkor alakulnak ki, ha Kanté mellettük áll. És talán, tekintettel a taktikai változásokra a Chelsea-ban, ez a lehetőség bemutatkozik.

A csapatot érintő dinamikus befolyás szempontjából Pogbának az United új Bryan Robsonnak vagy Roy Keane-nek kell lennie.Úgy tűnt, hogy ez volt a sorsa az első Old Trafford-i varázslat során, és az olaszországi virágzás módja rendkívül drága visszahívást kapott neki. Az elmúlt két évben voltak olyan esetek, amikor teljesítménye igazolta a díj összegét, de mások olyankor, amikor úgy tűnt, hogy elkötelezettsége ingadozik.

Ez nem az igazi Pogba. Mint Didier Deschamps, a nemzetközi menedzser, egy hétvégén készített interjúban megfigyelte, pozitív jelenlétét kínálja az öltözőben, és teljes mértékben képes elkötelezni magát egy cél mellett. “Van egy olyan kép Pogbáról, amely nem felel meg annak, ki ő” – mondta Deschamps. Videó lejátszása 1:48 José Mourinho kontra Paul Pogba és társai: a menedzser legnagyobb játékosának felbomlása – videó

Tudja Mourinho, ki is Pogba? Vette a bajt, hogy megtudja?Amikor tisztségviselővé tette, valódi hatalom megszerzésének szándéka volt, vagy csak egy gesztus, amelynek célja másoknak demonstrálni, hogy minden esélyt ad ennek a zavaró franciának? És felismerte-e azt a hatást, amelyet az alelnökkapitányság megszüntetése okozhat? Barcelona. Mi lenne jobb módja annak, hogy meggyőzzük a klub iránti bizalmát, mint a professzionális és személyes kapcsolat újjáépítése, amely a temperamentum nyilvánvaló ellentmondásainak ellenére a nyár folyamán annyira egyértelműen virágzott közte és Kanté között.

Ez az a fajta az áthelyezés, amelyet meg lehetne kísérelni a menedzser feje fölött, akinek biztosan útban van. Néhányan annyira bolondok voltak, hogy elképzeljük, hogy a Ferguson örökségéért való felelősségvállalás arra kényszeríti Mourinho-t, hogy feladja fárasztóbb és pusztítóbb tendenciáit. De szinte a Manchester első napjától megmutatta, hogy egoja elérte a kritikus tömeget.Harmadik évadában a szidás, a szemöldök, a párolás és a gúnyolódás szintje elviselhetetlenné vált. eredményei, az, hogy a játékosok felkészültek a pályára, hogy harcoljanak egymásért és meghaljanak érte. Fokozatosan korrodálódik az ellenőrizetlen önértékelés savja, ez valószínűleg nem fog visszatérni. Fiver: iratkozzon fel és kapja meg napi futball e-mailünket. rózsaszínű ingek, amelyek túl pontos metaforát adnak jelenlegi állapotukhoz. Az öltöző tele van olyan játékosokkal, akik jó teljesítményt nyújtanak a legmagasabb szint alatt, néhányuk megalázottnak és elégedetlennek érzi magát, talán szinte a lázadásig.Az egyéni és a kollektív haladás álló helyzetben van. Mourinho két elődjét elbocsátották, a csapat hetedik és ötödik állt az asztalban. Jelenleg tizedikek, és úgy néznek ki, mintha nem számíthatnak jobbra.