Péntek Fókusz: A John Aloisi Mk II sok kiegészítővel rendelkezik

John Aloisi elhagyta a Melbourne Heart-t az ifjú A-bajnokság leghosszabb nyerés nélküli szakaszánál. Időközben elfoglalt fiú volt.

Barcelonába utaztak, hogy megtanulhassák a játék legjobbjai közül. Rendszeres elemzője volt a televíziós versenynek.Kevin Muscat mellett dolgozik a Melbourne Victory ifjúsági és fejlesztő edzőjével egy bajnoki győztes szezonban.

Tehát igaza van, hogy az edző Aloisi 2.0-s verziója sok kiegészítővel rendelkezik.

“A legnagyobb dolog az új munka elfogadásának első napján pontosan tudtam, hogy mit akarok” – mondja az a férfi, aki átvette a Brisbane Roart az off-season-ban. “A Melbourne Heart-ban magabiztosnak éreztem magam [amikor elkezdtem], de nem voltam teljesen biztos benne, hogy mit várhatok.” És nem számít, hogy hány edzői tanfolyamot csinálsz, megtanítod neked, hogy mit tegyek, ha a játékosok nem kapnak időben fizetést, vagy ha klubja megpróbálja eladni és visszavágni, mint például a Melbourne Heart-t, vagy hogy öt szezont fog eladni egy szezonban, és elveszítesz a legfontosabb játékos, és nem helyettesítheti őt.Nem tudják megtanítani, hogy ezek a kurzusok. “Jobban vagyok készen állni, de ez ugyanaz, mint bárki, aki edzővel volt ideje. A tapasztalatokból tanulsz

Az egyik dolog, amit a munkában tanul, az, amire szüksége van körülötte. Brisbane-ben azt mondja, hogy a kulcsa a labdarúgó részlegnek. Ő az, aki minden döntést hoz az orvosi felállításról, a futballműveletekről, arról, hogy ki az ő asszisztensei és a kondicionáló edzők, és ő felelős a játékosok dedikált költségvetéséért.

utána. Én vagyok az, aki végleges döntést hoz a labdarúgással kapcsolatban.És úgy éreztem, hogy szükség van, ha valamilyen szerepet vállalnék. ”

Szívében töltött ideje rengeteg ígéretet mutatott, de utólag nem nehéz meglátni, hogy munkáját esetleg meghamisították egy olyan klubban, amely egy szempillantást vetett a labdáról. A tulajdonosok végül is egy kis szerencsét kivontak a Manchester City átvételéből. Aloisi csak letette a csizmát, amikor elkezdte a munkát, bár azt mondta, hogy nem dobták be a szerep túl korai. – Figyel Kevin Muscatra. Négyéves tanuló volt. Az első hat hónapban a Melbourne Victory-nál [miután átvette a főedzőt] nem tudta, mi okozta őt. De gyorsan megtanulta.

“Tehát nem hiszem, hogy nem voltam kész. Azt hiszem, most jobban vagyok készen állni, igen, de ez ugyanaz, mint bárki, aki edzővel volt ideje.Megtapasztalja a tapasztalatokat. ”

Hasonlóan új ígéretet ígér a Brisbane Roar számára ebben a szezonban. Természetesen a védjegybirtokos játék még mindig ott lesz, de most pontosan pontosan, ahol számít. “A Brisbane Roar tavalyi éve láttam, hogy nem birtokolták a birtoklást verővonalakká. .. és valóban bejutni az ellenzék mögé. Nagyon sok volt a labda, de anélkül, hogy annyi esélyt hoztak volna, amilyen valószínűleg az elmúlt években.

“Még mindig jó múló csapat akarunk lenni, mint a Brisbane Roar mindig is, de csak egy kicsit más a mintánkban. Ahelyett, hogy birtoklást tartanának a birtoklás érdekében, igyekszünk tényleg megpróbálni ártani a csapatokat, amikor csak tudunk.Annak ellenére, hogy a lehető legteljesebb mértékben hatolhatunk be az utolsó harmadba. “Brisbane Roar megnyeri az új A-League szezont a Nyugat-Sydney-ben Nyerj még tovább

Szóval mi történik, olyan klub, amely annyi sikerrel élt, mint Brisbane? Semmi sem volt az FFA-kupaban, amelyet az első fordulóban nyugat-Sydney-ből dobtak ki. De mindent úgy tűnt, hogy kattints a helyére a szezonnyitóban a múlt hétvégén, a rematch a Wanderers ellen, amelyet a Roar vette ki 3-1. Aloisi kapott több mint három pontot az ütközéstől.Azt is látta, hogy az új díjakat fektető struktúrák minden előszezonban kifizetődnek, és hogy az őszi szezonban vásárolt kulcsfontosságú vásárlásai nem voltak citrom.

“Van olyan játékosom, mint Jamie Maclaren, ami a védekezéshez vezethet, és segít abban, hogy jó játékosok legyenek a mögötte, mint a Corona és [egy régi keze, mint Broich], amely elláthatja a labdát. ”

p> McLaren a 22 éves Perth-ből származik, ahol 20 mérkőzésen kilenc gólt szerzett (hét induló, 13 helyettesítő megjelenés), ami egy olyan lenyűgöző szezon volt a Glory számára, amelyet végül minden Wee fizetéses kupak botránya.Aloisi a Wandererekkel szemben kétszer is szerezte gólt. Aloisi úgy néz ki, hogy az instabilitás utószezonon át ápolt csapatát: az összes címsor az adósságokról, a késedelmes fizetésekről és a tulajdonosokról szólt a Bakrie csoportról, távol a klubtól. Vagy megnyomva. A helyzet annyira rossz volt, hogy egy fiatal csillag úgy döntött, jobb, mint a klub nélküli, mint hogy ott legyen.

“Még sok mindent próbálunk rendbe hozni” – mondja Aloisi ezek a közelmúltbeli drámák. “Vannak olyan dolgok, amelyek kívül esnek az én irányításomból.A Bakries biztosítékot nyújt arra, hogy a klubot gondoskodni fogják.

“Bár nagyon kemény időn át tartunk, a játékosok a játékra és a tréningre koncentráltak, készen álljon a szezonra. ”

Az Aloisi második szezon tesztje ezen a vasárnapon érkezik otthon a Central Coast Mariners ellen.