Spanyolország és a Real Madrid ikon Raúl visszavonulni a szezon végén

A régóta futó spanyol és a madridi kapitány hatalmas szerepet kapott a Bernabéu 16 éves pályafutása során, melynek eredményeként hat La Liga cím, három bajnoki cím és négy spanyol szuper kupát vezetett. Szintén 44 gólt ért el 102 mérkőzésen Spanyolországban.

“Amikor Decemberben aláírták a New York-i Kozmoszt, azt mondtam, hogy értékelném, hogyan éreztem az év vége felé, és megvizsgálom, folytatom-e játszani “, mondta Raúl csütörtökön. “Az én döntésem, hogy visszavonuljak a játékból a szezon végén. Teljesen összpontosítom a szezont befejezése erős és segít a New York Cosmos nyerni a NASL bajnokságot. Az elkövetkező hónapokban eldöntem a karrierem következő lépését.

“A focizása sokáig az életem részévé vált, és a nyugdíjba vonulásról szóló döntés nem könnyű, de úgy gondolom, hogy helyes idő.Hálás vagyok mindenki számára, aki karrierem során támogatott, és várom, hogy a következő hetekben játszhassak végső játékomat a New York Cosmos-szal. “A 38 éves csatár Madridban 2010-ben a klub mindenkori vezető gólkirálya, később a német klub FC Schalke 04 és Katar Al-Sadd Sportklubja volt, mielőtt tavaly aláírta volna az észak-amerikai labdarúgó-szövetség Cosmos-ját, a Major League Soccer . A Cosmosnak 26 mérkőzésen hét gólt szereztek, akik jelenleg a kombinált NASL asztal tetején találják meg a 28 mérkőzésből 50 pontot, és november 7-én a Cosmos ” elődöntő playoff meccset a Coney Island MCU Parkjában ellenfelünk ellen.

“Raúl a világ egyik legimpozánsabb játékosa,” mondta Cosmos vezetőedző, Giovanni Savarese csütörtökön. aláírtuk neki, hogy mit hoz a pályán, de tudását, szenvedélyét, p a rofessionalizmus és az elkötelezettség meghaladta az elvárásaimat.

“Kevesebb, mint egy év alatt Raúl a csapat nagy részévé vált, és mindig a Cosmos család tagja lesz.”

Raúl a kozmikuszal való foglalkozása tartalmaz egy olyan kikötést, amely lehetővé tette számára, hogy a nyugdíjba vonulás után vegye át a klub akadémiáját.