USA torna azzal vádolva, hogy nem jelentette be a szexuális zaklatás ügyét a rendőrségnek

Az USA Gimnáziumra vonatkozó, csütörtökön megjelent tanulmány szerint a szervezet 1996 és 2006 között több mint 50 edzővel bántalmazta a nem megfelelő magatartásokra vonatkozó panaszokat, és rendszeresen visszautasította a hatóságoknak történő továbbítását, hacsak erre kifejezetten nem kérik, megnyitva az ajtót a további visszaélések miatt. egyes esetekben. A jelentés kiadása az Egyesült Államok női programja az olimpiai játékok irányába mutat, mint a négy évvel Bet365 ezelőtt Londonban elért aranyérmet. Steve Penny azt mondta egy 2015-ös letétbe helyezés során: “tudomásom szerint nincs kötelessége jelenteni, ha te vagy – ha harmadik fél egy állítással kapcsolatban.” A tanulmány négy esetet különített el, amikor az USA tornán kapott információkat a lehetséges hibákról egy edzővel, és nem tettek lépéseket, mind a négy edzőt később terhelték vagy elítélték a visszaélés miatt.

A listán szerepel a 2010-es országos női edző az év Marvin Sharp.2011-ben az USA Gimnasztika részletes panaszt kapott, amelyben leírta, hogy a Sharp nem Bet365 érinti a kiskorúakat. USA A gimnasztika nem járt a hatóságokhoz 2015-ig, miután további információk merültek fel.A Sharpot tavaly a börtönben töltötték le, és rövid időn belül börtönben öltek meg. Penny azt mondta egy csütörtöki nyilatkozatban, hogy “az USA gimnasztika proaktív volt abban, hogy segítsen a tornaterem közösségének oktatásában az évek során, és továbbra is minden büntető intézkedést meg fog tenni a joghatóságunkon belül, és teljes mértékben együttműködnek a bűnüldözéssel. ”

Penny szerint a hatóságok elmondták a szervezetnek, hogy” a jogi kötelezettségeken felül és túlmutatott “a Sharp-szal szemben. Az USA gimnasztika a legerőteljesebb értelemben bátorította azokat, akik úgy vélik, hogy a bűncselekmények bekövetkeztek, hogy kapcsolatba lépjenek a bűnüldözéssel, és gyakran dolgoznak a bűnüldözéssel ezen ügyekben “- mondta Penny. “A szervezet folyamatosan áttekintette legjobb gyakorlatait, hogy hogyan kezeli ezeket a Bet 365 kérdéseket, és az első olyan új irányelveket és eljárásokat indított útjára, mint például a tiltott edzők listájának közzététele és nemzeti háttérellenőrzések bevezetése.”