Victor Anichebe két pontot szerzett, mint a Sunderland hull városa

A második félidő áramkimaradása átmenetileg a Wearside-t sötétségbe süllyedt, de amikor a generátorok beindultak és végül játszottak, Victor Anichebe hatékonyan kapcsolta vissza a fényeket a Sunderland számára. sztrájkolók, de hirtelen horganyzott, majdnem el nem játszhatott, két gólt ért el, amelyek végül felemelte David Moyes oldalt a Premier League alján, és a túlélés egyre inkább megvalósíthatónak tűnik. A Yaya Touré látványos visszatérést mutat a Manchester City győzelméhez. / p>

A Jermain Defoe-nal is az eredménylistán Jason Denayer lenyűgözte a középpályás kapacitást és a Jordan Pickford kitűnő célt, a Sunderland nemcsak egy második egymást követő győzelmet vett fel, hanem Hull City-t is visszahúzta a Betclic sportfogadás online mély bajba. – Victor hatalmas volt – mondta Moyes, aki egy gyengén megvilágított médiakonferenciánál elismerte, hogy Hullnak „több” esélye van. – Victornek szeretni kell, de ma óriási volt – és néhány megmentett Jordan Pickford hihetetlen volt.

A MIke Phelan alig tudta bizonyítani az oldalának hiányosságait. – Nem vettük az esélyünket – mondta a látogatóvezető. – Ez bosszantó és bosszantó.Egy hét végén, amikor egy kínai konzorcium elhagyta az érdeklődést a keleti Yorkshire-i klub megvásárlása iránt, Phelan visszatért egy lapos, négyes oldalra, és 17 éves Josh Tymon egy liga debütált a bal oldalon. Az ötemberes középpályán a Dieumerci Mbokani – Hull magányos mögött, nem is beszélve egyedüli illeszkedésről, csatárról – az oldala jól kezdődött, kezdetben szinte kínos Betclic sportfogadás bónusz mértékben monopolizálva a birtokot.

Sam Clucas különösen középpályán nézett ki ízlésesnek, manőverei mély, látszólag félig tartós, ragyogóan elhagyták Moyest.Szerencsére a Sunderland menedzsere számára ez a golyócsapás csupán néhány félig járt – bár jelentősen Pickford okosan megmentette Mkobani-t és később Clucas-t.

Valóban, ha Denayert – az otthoni győzelem szerves részét képezi – abban a kvázi söpörő szerepben, és arra kéri Paddy McNair-t, hogy segítsen Patrick van Aanholtnak a veszélyes Robert Snodgrass lerombolásában. .

Továbbá, mivel a percek és az otthoni idegek lassan kiegyensúlyozódtak, az oldala fenyegette a szünetet. Lehet, hogy büntetésük volt, amikor David Marshall Duncan Watmore-ba vette a csapatot, és a csapágyat összeomlotta.Egy másik veszélyes káoszban Tymon megalapozta a helyét azáltal, hogy bátoran elindította a labdát az Anichebe akut nyomása után, miután Marshall a Watmore keresztét az előremutató útjába tette.

A Defoe a kérdések megválaszolására specializálódott, és a védők nem tudnak válaszolni, és biztos, hogy Hullnak nem volt válasz a 34. percben. A Sunderland rajongói nem merik elképzelni, hogy hol lehetnek az egykori Anglia csatára, és még egyszer, a Defoe jelentős helyi nyomást gyakorolt, és a 150. Premier League-i ​​gólja jóvoltából. Megérkezett, miután Watmore egy hosszú labdára rángatott, és rosszul állt egy zavaros Michael Dawson.Amikor Dawson hatékonyan Betclic online fogadási útmutatók eltávolította az egyenletet, Defoe örült, hogy először Curtis Davies-t és aztán Ahmed Elmohamadyt elhagyta, mielőtt a labdát balra lábára tolta, és Marshallon túl alacsonyan forgatta.

A második félidő alig kezdődött, mielőtt a villamos fényszórók meghibásodnának, először egy 10 perces villámcsapást. Miután a fényt helyreállították, Hull gyorsan kiegyenlíthette, de Ryan Mason elvesztette hűvös és 12 méteres távolságból a lövést, miután a Snodgrass készsége kiváló esélyt teremtett.

Helyette a Sunderland meghosszabbította vezetését, amikor Van Aanholt szállítása, Anichebe belépett Tymonba, és a bal lábas lövéssel megverte Marshallot a közeli posztján.Liverpool csalódottan megrémült Southampton-tól, hogy tartsa a döntetlenet.Ragyogó mentés volt, ami tovább hangsúlyozta, hogy miért biztos, hogy csak idő kérdése, amíg Pickford Anglia első választójává válik.

Hull látta, hogy elutasították a büntetőeljárást, amikor Clucas a Watmore kihívásai alá esett, és három fő esélye volt a gyors egymásutánban, ahogy Pickford nagyszerűen megmentette Davies-től, és a Mbokani erőfeszítéseit elzárta, és Jake Livermore blokkolt.

Anichebe megmutatta nekik, hogyan kell pontszámot szerezni, a Defoe gördülő passzálása az első érintése előtt elvesztette őt az ő kezelőjéből, a második pedig egy harmadik célt rögzített két játékban.

A Sunderland Papy Djilobodji-t ezután elküldték egy második sárga lap gyűjtésére, de addigra a lámpák jól és igazán kimentek Hull számára.