A GB hölgyek történelmi jégkorong aranyat nyertek a hollandiai lövöldözős győzelem miatt

Kate és Helen Richardson-Walsh esetleg újragondolják jövőjüket. A házaspár hamarosan Hollandiába költözik. A holland szív megdöntése közben, miközben a Nagy-Britannia első női jégkorong aranyérmét lövöldözős nyeréssel biztosítja, a vétel egy kicsit fagyos lesz. Hollandia a világhoki meccseinek tekinthető, és a GB győzelme egészen ellenállt a játékmenet.A védekező olimpiai bajnokok uralták, de az utolsó 10 percen belül a brit Nicola White 3 és 3 között helyezte el a pontszámokat, és büntető keverésbe vitte. Hollie Webb, az egyik legfiatalabb tagja volt a 25-ös csapat, aki a győztes célt szerezte. “Láttam, hogy a hálóba kerül, és azóta nem emlékszem másra” – mondta. “Olyan sokszor gyakoroljuk őket, és megpróbáltam elképzelni, hogy a Bisham Abbeyben tanulok.Tudtam, hogy mit fogok csinálni a kapusa ellen, ezért csak a szemébe meredtem. “” Egy olimpiai érmet nyerni a melletted álló feleségednél olyan különleges. “Olvass tovább

Az első Négy válogatott könyörögni kezdett, mielőtt a holland kapus, Joyce Sombroek elhatározták, hogy szándékosan megsértette Sophie Bray-t, és Helen Richardson-Walsh lépett fel, hogy pontot szerezzen az ebből eredő büntetésből.

van Geffen lövése az üveget – mielőtt Webb lépett be a 23 yardos vonalra, hogy Nagy-Britanniának elsö pillanatát aranyba vegye. A labda a céltáblába zuhogott, mint a Calamity Jane, aki egy ónot lövell ki egy részeg vezetőjéről.

A csapat olyan ideges befejezése volt, aki többször is ezt mondta a versenyen, hogy csak arany tennie.A játékosok nyolcból kényszerültek londoni olimpiai bronzra fogadni Londonban 2012-ben, miután szenvedélyes félig döntő vereséget szenvedett. Ezek közé tartoztak Kate Richardson-Walsh kapitány és felesége, Helen, akik 657 sapkát tettek a közöttük.

Ők az első házaspár, aki aranyat nyert Nagy-Britanniához Cyril és Dorothy Wright óta. 7 méter vitorlás osztály Antwerpenben 1920-ban. Ahhoz, hogy tisztességes volt, annyira kevés hajó versenyzett, hogy a Játékoknál csak egy csapat ment otthon nélkül érmet. A Richardson-Walshes és a GB csapat többi tagja is ezt az olimpiát támogatta, legyőzve mind a nyolc oldalt, amellyel szembesültek. A fő tribün tele volt holland rajongókkal. Néhányan felfújható koronát hordtak, míg egy embernek hatalmas Edam szelet volt a fején.A brit rajongók egy kis zsebébe ültek a narancssárga tömeg közepén, és jelentősen több zajt tettek.

Nagy-Britanniában az első kilenc perccel a meccs után ért véget, amikor Bray három holland játékosra vitte a lövést D és a visszavetés White elhomályosította. Hollandia az első szünet után azonnal kiegyenlített, amikor Lidewij Welten ellopta a labdát a középpályán. Ő és Kitty van Male lépett a gyorsítóra, elkapta Nagy-Britanniát a szünetben, és lehetővé tette, hogy Van Male fusson Maddie Hinch körül, teljesen akadálytalanul. A jobb felső sarokban végigfutott. A pókerjátékosok nagy része a nyári olimpiai aranyat nyeri Rio-ban. A mérkőzés nagy részében Hollandia Nagy-Britanniában fele akkora táboroztatott, hogy a világítótüzeket mérlegelték, és néhány játékost kiküldhettek.A büntető sarok elérte Maartje Paumanot 10 percet a második negyedévbe, és a holland kapitány, aki a harmadik, egymást követő olimpiai címet kereste, átküldte Hinch kinyújtott lábát.

Volt katonai tankok, amelyek tiltakoztak az arénához vezető út. Hinch nagyjából ugyanazt a munkát védte meg Nagy-Britannia célját. Egy sor ragyogó mentő megtartotta csapatát a játékban már a 12. percben, amikor Sam Quek megsértette Laurien Leurinkot, és büntető sztrókot hagyott jóvá. Paumen lövése magasra emelkedett, egyenesen Hinch fejére, de szélesen elhajította. Rengeteg más volt, ahol ez származott, köztük egy ragyogó kettős megtakarítás a Naomi van As ellen. A hosszú labdát, amely elterült a szerencsétlen Caia van Maasakker előtt, Crista Cullen-nek landolt, Nagy-Britannia a vadászatban.De a három büntető sarkot követően a hollandok újra elindultak, Van Male a második gólját értékelte.Kate Richardson-Walsh és Maddie Hinch vezető epikus győzelmét a csapatmunka után Tovább…

A holland 10 büntető sarkot nyert, ellenfelük sem. Nagy-Britannia első és második kilenc percen át jött, mindkettő szokatlanul ütközött a goalmouthban.Sombroek megmentette az elsőt, a második azonban még egy lábnyomot húzott ki a földből, és fehérnek maradt Alex Danson nyerőgépére.

Danny Kerry brit edzője számára az aranyérmet majdnem előre meghatározták . “Tudom, hogy ez jó lesz, de néhány nap múlva tudod, hogy nyerni fogsz” – mondta -, és bár nem nagyon játszottunk jól a mérkőzés első három negyedében, azt hittem, hogy keményen fogunk out.

“Valószínűleg a legjobb kapus a világon, amikor a shootouts. Amint ott ment, tudtam. “