A Liverpool feltámadása és Haaland ralizása: a Premier League 14. fordulója dióhéjban

A 86. percben még mindig 2:3-as hátrányban voltak, de így is örülhettek a győzelemnek. A liverpooliak feltámadtak a hamvaiból, és 4:3-ra legyőzték a Fulhamet, így megőrizték 100%-os hazai mérlegüket. A címvédő Manchester City viszont 3-3-as döntetlent ért el a Tottenham ellen, ami nagyon megharapta a bajnokság gólkirályát, Erling Haalandot, aki a végső sípszó után nem Bet365 tudott nevet mondani Simon Hooper játékvezetőnek.

A Vörösök a végére feltüzelték a teltházas Anfieldet, és a Polgárok elleni vereséget figyelembe véve felugrottak a tabella második helyére. Az elégedett edzőt, Jürgen Kloppot lenyűgözte mind az utolsó percek fordítása, mind a szemet gyönyörködtető gólok kvartettje.

“Ez egy csodálatos mérkőzés volt. Négy csodálatos gólt lőttünk, és még így is nyertünk, nem kis szerencsével. Pályafutásom során még soha nem láttam olyan mérkőzést, amelyen négy olyan gólt láttam volna, amely megfelel a legmagasabb színvonalnak” – örvendezett a német stratéga.

Klopp vasárnapi kollégája viszont csalódottságot harapott vissza. “Nagyon nehéz gólt szerezni az Anfielden, háromszor sikerült, Bet365 mégis üres kézzel távozunk. A fiúk büszkék lehetnek magukra. Sajnos nem kaptuk meg azt a jutalmat, amit megérdemeltünk volna” – szomorkodott Marco Silva, a Cottagers edzője.

Alejandro Garnacha fenomenális “ollózása” után Alexis Mac Allister, aki a Brightontól történt nyári átigazolása után először nyitott hálót új munkaadója mezében, bekerült az év legjobb lövése szavazásába. Távoli rakétájának videógalériánkban tapsolhatsz. Tobb : ro-bonus.com