Angelique Kerber átsiklott Roberta Vinci előtt az US Open elődöntőjébe

Angelique Kerber az US Open elődöntőjében fejezi be az ötéves utat, amely végigvezette a legtöbb magas és alacsony szintet, amit a játéknak kínálnia kell. A Konjuh hatalmas zavargása az US Open ellen Agnieszka Radwanska ellen A 28 éves német már túllépett és felemelkedett, mióta 2011-ben elérte a verseny ezen szakaszát, amikor a világ 92-es helyére került, és új csúcsot ért el, amikor Serena Williams-et verte meg Az ausztrál Open januárban.Ezután négy mérkőzést elvesztett egymás után, mielőtt nyár közepén újra felfedezte a formáját, hogy eljusson a Wimbledon döntőjébe, ahol Williams megverte, és ezüstöt nyert a Rio Olimpián, ahol egy inspirált Mónica Puig-ot futott be a döntőben.

A Kerber 7-5-es, 6-0-os nyereményének legdrágább statisztikája a pókerversenyen a tavalyi év vesztes döntője, Roberta Vinci szerint az első szettben 25 nem erőszakos hibája 22 volt. Végül befejezte a munkát tökéletességre, és tényleges fenyegetés lesz egészen a végső hétvégéig.

Patrick Mouratoglou, a Williams edzője elmondta kommentárjában, hogy az ESPN, a fogadó műsorszolgáltató: .Néhányszor láttam, hogy nagyon rosszul játszik, de találta meg a módját, hogy nyerjen egy rossz napot. Tényleg felemelkedett egy másik szintre. Ő nagyon kiszámítható, nagyon fegyelmezett. Némi bizonytalanság, de amit csinál, nagyon jól érzi magát.

Miután majdnem egy órára átadta a Vinci kifinomult változatait az első készletben, Kerber a másodikban lenyomta a pedált, elfojtva az olasz 23 perc alatt, 14 tiszta nyertes és két ász. “Nem gondolok negyedekre, félre vagy bármi másra” – mondta Kerber. “Tudom, hogy mindenkit legyőzhetek, és ez ad nekem egy csomó bizalmat és motivációt arra, hogy odamegyek és sok érzelmekkel játsszanak.

” Ez az egyik legjobb évem, így Ezért hisz én magamban, biztosan.Ezért gondolom, hogy úgy játszik mint én játszom most, hogy valóban megyek, nagy hittel a játékomban és magamban.

“Az is fontos volt, hogy türelmesen ellenére, és várni a lövés, mert ő egy jó mozgató, és ő hozza egy csomó golyó vissza a szelet is. Miután megnyertem az első szettet, nyugodt voltam a végén. “