Anglia játékosai a leghosszabb hazai nemzetközi krikettszezonban szembesülnek 2017-ben

Anglia bejelentette, hogy hét teszt mérkőzést fog játszani Dél-Afrikával és a Nyugat-Indiával szemben a nyáron csak két hónapon belül a leghosszabb és legforgalmasabb hazai szezonjaik részeként a történelem során. Anglián Jason Roy örült, de csalódott a meccsével, nyertes 162 Tovább…

Bristolból kezdve az első öt 50-szeres mérkőzésen Írország ellen május 5-én, az angliai legkorábbi években otthont adott otthonnak, a nemzetközi szezont az utolsó Hat szűkített mérkőzésen a szeptember 29-én Southamptonban a West Indies elleni mérkőzésen, a legutóbbi időpontban, amikor hazai mérkőzést játszottak. Dél-Afrikában három egynapos nemzetközi és három Twenty20 mérkőzésen az ICC Bajnokok Trophéjának június végén, mindkét oldalán, mielőtt júliusban és augusztusban hét tegnapi meccsre indítottak egy maratoni futást mindkét nyári turista ellen.

A Dél-Afrikából származó első négy teszt a Lord’s július 6-án követve d három ellen a West Indies ellen, amely ugyanazon a napon, szeptember 7-én kezdődik.A tesztprogram után egy egyszeri Twenty20 lesz a Durham Riverside pályáján szeptember 16-án és öt egynapos nemzetköziekkel szemben.

Az utolsó alkalommal, amikor a Bajnokok Trofejét rendezték meg 2013-ban, Anglia 23 a meccsek a szezon folyamán (ez 24 volt az első egynapos nemzetközi Ausztráliával nem kimosott labda nélkül).Ha 2017-ben ismét megszerezték volna a nyolcvanasos 50-es bajnokságot, akkor összesen 26 játékot játszanak, és még ha nem is teszik meg a kiugró szakaszokat a következő évben, és minden játékban valamilyen akciót lát, ez a szám 24 – a legtöbb, amit valaha is otthoni kampányban játszottak. A csomagolt ütemezés azt jelenti, hogy Anglia cricketers, akik játszanak mindhárom formátumban a játék – jelenleg Joe Root, Ben Stokes, Moeen Ali és Alex Hales – felfelé 54 napos akcióra, ami elkerülhetetlen, hogy a szezon alatt pihenni fognak, főként az októberi október végén elinduló “Ashes” turnéra.

A mérkőzések között szerepel az első angliai férfiak nemzetközi játékot a Somerset Megyei Területén játszották 1983-ban a világbajnokság óta, és június 23-án ott játszották a második Twenty20-at Dél-Afrikával szemben.A Taunton a női világbajnokság egyik fogadó helyszínének egyike lesz. A játékokat szintén Derbyben, Bristolban és Leicesterben játsszák, mielőtt a Lord július 23-án véget ért volna.