Az USA PRO Rugby szezonja a Denver v Ohio címválasztójába esik

Az öt csapat bajnokságban nincs bajnoki meccs. Legjobb 12 fordulója nyer. A bajnokság első szezonjának végső hétvégéjén ez a két csapat még nem rendezte ki, ki ez.

“Nem lehetett volna jobbat tervezni” – mondta Steve Lewis, az újonc szervezetének igazgatója a rögbi, a reggeli a Upper West Side. – Persze, hogy tervezhető volt. Érdekes szimmetria: az első meccsünk Ohio-ban volt Denverben [áprilisban a hóban], és ez egy szűk befejezése volt, az egyetlen játékunk volt, ami extra időbe került, ami az egyik újításunk volt. Tehát ez ideális: az év végső játékát, az összes golyót. Ez szépen megalapozza. “Lewis egy lelkes Scot, akinek a lelkiismeretét nem teljesen teljesen kilökőzték kilenc hónapig az amerikai első pro bajnokság kizárólagos szolgálatában.Mint a bajnoki tulajdonos Doug Schoninger, New Yorkból dolgozik. Az öt csapat középen és nyugaton – Ohio, Denver, Sacramento, San Diego, San Francisco.

Lewisnek van oka mosolyogni, óvatosan annyira, mint fáradtan. A tömegek kielégítőek voltak, ha kicsiek; a sajtó lefedettsége pozitív, ha kissé zavaró; a politikában, egy rögbi tájban, amely egyszerre szétszóródik és zsúfolt, kezelhető, ha kiszámíthatóan intenzív. A Denver például a szezon közepén költözött, a Glendale Raptors rugby építésű Infinity Parktól a Ciber Fieldig, egy főiskolai futballstadionig. A szavakat kicserélték. A franchise túlélte, és így tett a liga.

A Schoninger eposzának egyik évadja majdnem a dobozban van. Szeptemberben felülvizsgálat következik, amelyet a második évad tervez. A bővítés a kártyákon van: Kanada talán.Talán a keleti partvidék.

“Összehangolja az embereket a rivalizációs perspektívából és az utazási perspektívából” – mondta Lewis. “Tehát Chicago a Columbusért, a Boston-i New Yorkba. Ez véleményem szerint ideális lenne, de nem találjuk meg a helyszíneket. “Lewis munkájának nagy része látható volt a meglévő helyszíneken, az újonnan megjelölt turfán. Sok a terv. Facebook Twitter Pinterest Jamie Mackintosh átveszi a San Diego-i védelmet. Fotó: Joseph K Ghammashi / PRO Rögbi

A két bajnoki címke tehetsége – a nemzetközi polgárok, akik “jó állampolgárok és jó játékosok” – találkoznak a döntéshozókkal: a dél-afrikai hátsó sor Pedrie Wannenburg Denver, az új-zélandi Jamie Mackintosh Ohio-hoz.A rántottakon és az erős kávé mellett Lewis leírta, hogy Mackintosh, a Dunedin, az All Black rögbi melegágya élt és játszott Obetzben, egy Kolumbuszon kívül fekvő faluban, mely a cukkiniputról híres. karcolás.

“Mindenki San Francisco-ba és San Diego-ba akart menni” – mondta. – Szóval, hogy kaphatok valakit Obetzbe, Sacramentóba és Denverbe? [Olaszország vissza] Mirco Bergamasco el akart menni Sacramentóba, mert a felesége már ott élt. [Ausztráli rögbi bajnokság nagyszerű] Timana Tahu családtagjai Denverben voltak, így rendben volt. De hogyan szerezhetek bárkit, hogy Columbusba menjek?

“[Az ex-Zebra flanker] Filippo Ferrarini volt az első. Azt gondoltam: “Te olasz vagy, Kolumbusz, elmentél.” Nem értette meg, ezért később meg kellett volna magyaráznom.És akkor Mackintosh jött a pályára, és nagyon könnyű volt. “

Az Új-Zéland egy egyfedeletű All Black laza fej, egy nagy ember, aki otthonos rajongóként ismert, mint Whopper.Ő közeledett a rögbi amerikai határhoz, jellemzően Kiwi szeretetével.

“Azt mondta:” Nem bánom, Steve, nagyon könnyű vagyok, bárhol is akarsz. ” “Azt mondtam:” Milyen helyet szeretsz? “

” Azt mondta: “Vidéki fiú vagyok, inkább valahol egy kis vadászattal, egy kis halászattal “Szóval Paul Holmes-t fel kellett hívnom az [Ohio-i székhelyű amerikai nemzeti fejlesztési akadémián] Tiger Rugby-nál, és azt mondanám:” Van-e vadászat és halászat Obetz mellett? “Azt mondta:” Ó, igen , azt mondtam Mackintoshnak, azt hittem, hogy Ohio talán a megfelelő, és ott ment, átölelte és jól ment. “

San Francisco sztárja, Mils Muliaina, 99 több All Black mint Mackintosh.Sajnálatos módon a nagy teljes visszalépés későn érkezett, és nem volt sok olyan csapata, amely 3-8-ra zuhant a Sacramento-i végső találkozó előtt (3-8. De a kísérlet egészében működött. A nagynevek vízummal rendelkeznek, és vissza lehetnek térni.

A 2017-es toborzás megvitatásával Lewis elmondta: “Nem hiszem, hogy többé lenne szükségünk a márkaképzőkre. Ha kibővítjük a legnagyobb problémámat, akkor a strukturális kényszer, azaz: van-e elég jó játékos a bővítéshez?Nyilvánvaló, hogy ha [kibővítjük], akkor az egyes csapatokban a külföldi játékosok száma valószínűleg 5-7-ig megy fel, és úgy gondolom, hogy fiatalabb lesz. “

a játékosok jöhetnek, azt mondta: “Mindenki szippant, de a következő boldog vadászterületem lesz Dél-Afrika. A legnagyobb tehetségegyüttes, a tehetség szűk keresztmetszete, amit a csökkenő rand és a coaching rendszer súlyosbít. Rengeteg jó fiatal dél-afrikai játékos lesz, mondjuk versenyképes áron. Szóval ez egy édes hely lenne, azt hiszem. [Új-Zéland] Mit teszek a 10 Kupa-srácok, a naptár működik, Japán a naptár működik. “

Otthon, a naptárnak mindenkinek meg kell dolgoznia. A PRO Rugby április közepétől július végéig tartott.Az egyik legjobb klubverseny, a keleti parti amerikai rögbi Premiership, szeptembertől novemberig tart. A nyugati tengerparti Pacific Rugby Premiership, amely Glendale és más nagy klubok otthona, esetleg nem követheti. Politika.

A PRO Rugby folytatja a küzdelmet azzal kapcsolatban, hogy játszik-e a júniusi teszt ablakban. Ebben az évben, miközben az Eagles elvesztette Olaszországot és megverte Oroszországot, ez történt. Politika-plusz.

Nem, mondja Lewis, a PRO Rugby naptár az európai szezonban működik. De a New Jersey-i premierjátékok korában és a keleti parton lévő csapatok Pro12 gondolatait illetően, gondolta: “Olyan akadémiai játékosaink vannak, akik mindannyian január és május között vannak. Azt hiszem, ez egy lehetőség, és beszélgetésünk volt a Quins-lélekkel, a londoni írral.Úgy gondolom, hogy a bajnoki valószínűleg fiatalabb lesz. “

A fiatal bajnokság, Lewis elmondta, a növekedés biztató jeleit mutatja. A csapatok javultak a fitnesz és készség terén; próbálkozásokat a “kissé a Currie Cup alatti, enyhén a 10-es Kupiterem alatt találtak meg, ésszerű szinten, hogy célzott legyen, ésszerű szintet érjenek el”.

A “biztonságos kezelési vonalakat” pólókon és nem rajzolják, a PRO Rugby felhatalmazta a játékvezetőket, hogy elkerüljék a túl sok selejtezést a szabadrúgás megadásával. A liga statisztikájának lenyűgöző elemzése szerint Jake Frechette a Rugby Today számára a politika úgy működik, hogy működik.

“A 2015-ös Six Nations-ban” – írja Frechette -, az 51% -uk sikeresen befejeződött. A világbajnokságon 68% -kal sikerült befejezni.A PRO-nál [ahol a játékonkénti átlagos leromlási arány közel 20] magas, ez az arány eddig 77%. Ez jó hír mindenki számára, aki látni akarja, hogy a golyó a büntetőjátékból játszik, nem pedig a játékvezető sípjának hallatán. Mindannyian vagyunk, igaz? “Facebook Twitter Pinterest Pedrie Wannenberg a Denver ellen, San Diego ellen. Fotó: Connie HatfieldSacramento és Denver megnyerni a PRO Rugby-t hóban és napsütésben. Bővebben

A játékosok ragyogtak. Dom Waldouck, egyszer a Wasps, a Northampton, a londoni ír és angliai szászok középpontja, jó volt Ohio-ban, és Newcastle-ben keresett. Langilangi Haupeakui, egy kemény ütő Sacramento No8, egy kemény felnevelésből és divízióból érkezett a bajnokságba, két rögbi között a East Palo Alto Razorbacks-szel.Öt hónappal később Lewis elmondta, hogy “jól illett, végül jól esett és hirtelen fellángolt, elindult az Eaglesbe, kaptak egy sapkát, és jövő héten megpróbálnak tárgyalni a Harlequins-szal”. >

Más sikerek közé tartozik a Spike Davis, a védekező fegyver, aki részt vett a washingtoni Redskins és a Green Bay Packers táborában, mielőtt Ohio-ban egy 6ft 4in, 250lbs szárnyban felszállt.Van még Hanco Germishuys, egy amerikai junior flanker, aki “nem egy férfi a fiúk vagy a fiúk között a férfiak között” egy Denver-szezont követően, és a San Diego megnyitása Cecil Garber, a Seattle Saracens találata, .

“Megvalósítottuk a küldetésnek azt a részét,” mondta Lewis. “Három, négy, öt játékos van most az USA edzőjén, John Mitchell radarkáján, aki talán nem lett volna másképp.” Lewis és Schoningernek köszönhetően olyan profi verseny volt, amely egyébként nem működött volna a világ rögbi radarja már ott van. Talán egy blip, de egyre fényesebbé válik. A vasárnapi döntő után mindenki számára szellőző lesz. Ezután a kemény munka újra kezdődik.