Blackburn Mowbray-jét, hogy megtörje Venky puzzle-ját Indiába való áthaladással

Anuradha Desai, a Venky elnöke, akit tisztelettel ismernek a klubban, mint „Madam”, és a testvérei Balaji és Venkatesh Rao már csaknem három éve nem a Rovers-es mérkőzésen, vagy akár az Ewood Parkban, mivel a szörnyű és nehéz negyedik időszak A bajnokságon 2015-16.QPR tulajdonos Tony Fernandes megtagadja, hogy kizárja Ian Holloway indulását. Tovább

„Indiába megyek és azt mondom a bajnokságban, hogy legalább 12 klub van ejtőernyős fizetéssel, egy minimális bérszámla 40 millió font, néhányuk 60 millió fontot ”- mondta Mowbray. „A bérköltségünk most 8,5 millió font; jelentősen javítanunk kell, különben küzdünk.A nyáron folytatott beszélgetések a következők: mi az a törekvés, mit akarnak?

A kérdésre adott válasz a fejkarcoló rejtély, az angol labdarúgás ismerete unibet sportfogadás bónusz kétséges, terveik mindig látszólag vázlatos, attól a pillanattól kezdve, hogy 2010-ben megvették a klubot. Walker Jersey-alapú milliói három oldalról újjáépítették Ewoodot, és megvettek egy csapatot, hogy megnyerjük az 1995-ös Premier League-t, de miután meghalt, a birtokának megbízottai szerényen és vonakodva finanszírozzák a klubot 10 évek. Mégis, a Rovers 2009-10-ben a 10. helyen végzett a Premier League-ben, átlagosan több, mint 25.000 fő.Hat és fél év múlva a Venky angol labdarúgásba vetett vállalkozása két kiesést, 10 vezetőt, számtalan játékost, különböző tanácsadót és 120 millió fontot tett ki.

Néhányan azt mondták, hogy a Venky család étvágyát egy labdarúgó klub megvásárlását a dél-afrikai 2010-es világbajnokság élvezetének köszönheti. Ők bemutatták a Rovers akvizícióját, amelyet Kentaro, a mostanában működő televíziós jogokat és szponzorálást végző cég adta be, aki a korábbi thaiföldi miniszterelnököt Thaksin Shinawatra-nak tanácsolta a 2007-es Manchester City megvásárlásáról.A kiemelkedő labdarúgó-ügynök, Jerome Anderson, aki legismertebb az Arsenal-játékosok 20 év feletti képviseletében, tanácsot adott a Thaksin-nek a City-nél. Anderson ügynökségének, a SEM-nek 51% -a 6,5 ​​millió fontot jelentett, így formális partnerség volt, amikor jöttek, hogy tanácsot adjanak a Venkysnek a Rovers megvásárlásával kapcsolatban.Desai apja, Banda Vasudev Rao 1971-ben alapította meg a Venkateshwara Hatcheries-t, és kifejlesztett egy elképzelést: „Indiát látni a világ 1. baromfi térképén.” A kezdeti interjúk során Desai többet beszélt a Rovers megszerzéséről. nem a labdarúgó klub jövőjéhez, hanem azt mondja: „Úgy érzem, hogy a Venky márka azonnal elismeri, ha átveszi ezt a klubot, és ez a fő oka ennek.” Recap, a szerkesztők válogatásainak unibet online fogadási hetente küldött e-mailje.

A Venky elismerése mindenesetre elismerést hozott, de a jelenség a zavaró hanyatlásnak, nem pedig a globális baromfi uralom előrehaladása.Támogatók még mindig hihetetlenek Sam Allardyce és az első csapat edzője, Steve Kean, az Anderson ügyfelének az első vezetői munkájáért való közvetlen zsákolásánál. Anderson, aki kezdetben tanácsot adott a játékosokról, remélte, hogy megismételné a City-nél végzett aláírások minőségét, de az argentin Mauro Formica érkezése Newell Old Boys-ből és Rubén Rochinából a barcelonai ifjúsági rendszerből nem volt elegendő ballaszt ahhoz, hogy egy klub zavarodjon.A magas rangú játékosok elszántan beszéltek, és hamarosan elhagyta John Williams és más igazgatók elnökeit, miután panaszkodtak Desai-nak, hogy egy megalapozott átruházási politikát lemondtak.

2011-ben és befejeződött a 15., de 2011-12-ben, a Manchester United 3-2 vereség ellenére az Old Traffordban, a Rovers 11 éves futamideje a Premier League-ben keserűen rancoros kieséssel zárult. Facebook Twitter Pinterest A Blackburn menedzser Tony Mowbray beszél a játékosával.Fotó: Steve Bardens / Getty Images

Keant 2012 nyarán kilenc játékosra írták alá, beleértve a £ 8m-os támadót, Jordan Rhodes-t, de feszültségek voltak Shebby Singh, egy ázsiai labdarúgó-TV-s, akit Venky kinevezett „globális labdarúgó tanácsadó” és Kean szeptember végén lemondott a Rovers harmadik helyezettjével a bajnokságban. Két újabb vezetőn mentek át a szezonban, Henning Berg és Michael Appleton, és befejezte a 17. helyet, Gary Bowyer folyamatos haladást ért el, de egy nehéz kezdet után a 2015-16. Paul Lambert megtartotta Rovers-et abban a szezonban, de új pénzügyi igazgatójaként aktiválta saját kiadási záradékát, Mike Cheston figyelmeztette, hogy a kiadásokat el unibet fogadási útmutatók kellett fektetni, mert a Premier League ejtőernyős fizetések végül elveszettek.Owen Coyle, korábban a legközelebbi riválisoknál, a Burnley-nál, nem örült az Ewood Parknak, és tavaly februárban maradt a bajnokság második aljával; A Mowbray nem tudott múlt évben megmenteni a mentést, és a Rovers a League One-ba esett.

Mégis, a Venky család továbbra is finanszírozta a klubot és megszüntette a pénzügyi összeomlást. £ 36.5m 2012-13-ban, £ 42m a következő szezonban és £ 17m 2014-15 között. Az otthoni tömegek felére csökkentek; 11 679 figyelte Peterborough győzelmét, a Blackburn End kemény edzett magját, aki makacsan énekelte a „barmy hadsereget”.Mowbray beszélt arról, hogy szükség van a támogatók lelkesedésének és bizalmának újjáépítésére, és remélve, hogy Pune-ba utazásakor a tulajdonosok további elkötelezettségét kéri. – Egy évig nem láttam őket; Minden alkalommal beszélek a telefonon – mondta. – Múlt nyáron találkoztam velük; szép, alázatos emberek; Azt hiszem, rosszul tanácsolták őket, és a klubot rosszul kezelték. Csak őszinteséget, integritást és kemény munkát akarok hozni. Úgy gondolom, hogy pénzügyileg meg tudják csinálni.

„De annyira égettek, talán szükségük van egy kis szeretetre és élvezetre a labdarúgásban, és remélhetőleg ez az év is felélénkítheti.”

Talán; ugyanúgy, mint a Venky megközelítésének nagy része a szörnyűséges években, mivel úgy döntöttek, hogy régóta megalapított Blackburn Rovers-t vásárolnak, ez egy kicsit rejtély.