Bwin

A BWIN könyvesbolt irodája részvénytársaság, amelynek részvényeit a Bécs Értéktőzsdén forgalmazzák. Ez a leghíresebb online szerencsejáték. A vállalat tevékenységével kapcsolatos információk a bwin.org-on érhetők el. A cég 20 millió résztvevővel szerte a világ minden tájáról szerencsejáték-bázissal büszkélkedhet, akik minden játéktermék portfóliót használnak, beleértve az online kaszinókat, szerencsejátékokat vagy sportfogadásokat.

Bwin Bonus 100% az új játékosok számára »

A Bwin csoport 1400 embert foglalkoztat, akik közül 800 közvetlenül Bécsbe. A közösség forgalma az utóbbi években hihetetlen 800 millió euró volt, ebből 200 millió sportfogadásra került. A csoport már régóta támogatja jól ismert klubjait, például a Real Madridot vagy a Bayern Münchenet, és jelen van a MotoGP-ben.
Jelentkezzen be a BWIN-re

Minden 18 évnél idősebb állampolgár regisztrálhat és fiókot hozhat létre. Fiók létrehozásához be kell töltenie a regisztrációs űrlapot, amely a “Regisztráció” gombra kattintás után nyílik meg. A hozzájárulás és a nagy összegek eredményei érdekében szükség lehet a személy azonosítására.
BWIN ajánlati információk

A Bwin könyv a legszélesebb körű sporteseményeket kínálja ki. Ő is az egyik legjobb fogadás az élő fogadásokért. A labdarúgó-mérkőzések nem csak az első bajnokságban, hanem az európai határokon is végrehajthatók, valamint a Bwin España számos fogadást kínál a labdarúgó-mérkőzéseken (a győztesekre, a felett / alatt stb.). Ugyanez vonatkozik a jégkorongra is, minden európai versenyre fogadhat a jégkorongban és az idegen NHL-ben. Más sportágak közül érdemes megemlíteni a tenisz- és kosárlabdafogadások széles kínálatát.

BWIN tanfolyam

A BWIN egy amatőr játékosok számára szóló bukméker. A kurzusok szintje 91,5% -ra ingadozik, és a 1,91-1,91 közötti kettős események aránya a játékosok körében átlagosan. Mivel a játékkonzolt az amatőrök játékosai hangsúlyozzák, gyorsan el lehet érni a jelzálogméret korlátozását, ami némileg korlátozhatja a legtapasztaltabbakat. De ha nem mérlegel több tízezer, akkor a Bwin könyvesboltja a megfelelő választás az Ön számára.

Hozzájárulás és pénz visszavonása a BWIN-hez

Betétek és kifizetések esetén különféle fizetési lehetőségeket használhat. A Moneybookers / Skrill és a Neteller e-wallet használatával, valamint a banki átutalásokhoz pénzt nem kell fizetni. Visa, Visa Electron és MasterCard hitelkártyák használata esetén a díj 2%. Nincs pénzdíj a BWIN-től, de egyes játékosok számára problémát okozhat, hogy hosszú várakozási idő álljon rendelkezésre, ami 2-5 nap lehet.

BWIN támogatási szolgáltatások

A szervizhez való kapcsolódás hagyományos sablonokkal (és a BWIN oldalról) történik, és megoldja azt a problémát, amelyet bármikor hozzáférhet egy élő emberhez. Ha ez sikeres lesz, győződj meg róla, hogy a szakemberek örömmel segítenek és teljesítik az összes kérést.

more Bwin infos: Bwin apuestas en vivo – xapostar.com