Henderson, Maguire és Young az angol világbajnokság nyitójának pozíciójában

Gareth Southgate előzetes tervei Angliában a világbajnokság nyitó mérkőzéseiről kiderülnek, Harry Maguire pedig a javasolt XI. indulóban részesítette előnyben Gary Cahill-ot, nincs helye a helyszínre Eric Diernek a középpályán, és Ashley Young a Danny Rose-t a baloldalon vissza szerepe.

Southgate felkészítette a csapatát, hogy a Jordan Henderson-t működtesse a középpályás gazdaságban, ami azt jelentené, hogy Dier egy helyet Unibet foglal el a helyettesítő padon a hétfői játékban Tunéziával szemben Volgogradban.A fiataloknak elnyerte a helyet Southgate ideiglenes felépítésében, és a késői változástól eltekintve a Maguire-t előnyben részesítette a Cahill-nak az egyik határvonalú hívás egyikében, annak ellenére, hogy a Chelsea kapitánya javult az utóbbi időben. több

A Cahill egyike volt a Chelsea egyik legjelentősebb játékosának a FA United-i döntő győzelmében a Manchester United ellen, és ezt követte az Angliában a Nigéria ellen indított bemelegítő játékban a Wembley-ben. Southgate azonban a Maguire-t John Stones és Kyle Walker bal oldali edzésében használta egy központi védelemben, amely három Yorkshiremen áll.A Cahill viszont a Southgate-féle játékosokkal állt össze, amikor az első csapat melltartóit kiosztották.

Ahogy az várható volt, Anglia egy 3-3-2-2-es rendszerben fog játszani, amely Raheem Sterling-et a Harry Kane mellett, a támadásban, és az ortodox szárnyak Unibet távollétében erősen függővé teszi a Young és a Kieran Trippier számára, akik támadó szárnyaként támadnak.Dele Alli és Jesse Lingard úgy döntöttek, hogy Anglia fejlett középpályásai lesznek, és Marcus Rashford helyettesítheti, még akkor is, ha a Manchester United előreláthatólag a térd sérülése után, ami megállította a tréninget, mivel a csapat érkezett ide, St. Péter, kedden.

Ez azt jelenti, hogy Southgate olyan oldalon dolgozik, amely kilenc játékos teszi a világbajnokságot, csak Sterling és Henderson lesz a valószínűleg kezdődő XI-ből, akik részt vettek Roy Hodgson-ban Brazíliában Négy évvel ezelőtt.Még Rose vagy Dier nélkül is, Southgate csapata erős Tottenham ízű lenne, Kane, Trippier és Alli, aki a White Hart Lane csapatát képviseli, de a javasolt angol oldal nem fog szerepelni a többi londoni klub egyik játékosával. Jordan Henderson

Southgate és játékosai pénteken és szombaton vannak a Balti-tengeren, hogy befejezzék terveiket a Volgogradba való repülés előtt, hogy elkezdhessék a melegebb időjárás akklimatizálódását.A menedzser már megmutatta, hogy nem fél, hogy a tapasztalatlan játékosok iránti bizalmát helyezi el, és ha megtartja a tréning-terepi terveit, akkor ismét megnyilvánul a Unibet csapatában, amely Anglia nyitó megbízatását a G. csoportban adja.

A Maguire például egy relatív újonc, aki csak öt kupakkal rendelkezik, de a Leicester középső része Southgate kedvencei közé tartozik, mert képes hátulról játszani.A Maguire megjelenése az egyik oka annak, hogy Southgate úgy döntött, hogy Chris Smallingot félreteheti, és a késői csavarodástól eltekintve az egykori Hull-játékos a Cahill-t megelőzően indul, egy játékos, aki egy 60-szoros nyolcéves nemzetközi pályafutással rendelkezik. / p>

A Jordan Pickford Anglia elsődleges kapusának státusza a Volgograd Arénában lesz megerősítve, és Southgate választotta Alli-t és Lingard-ot, mert a menedzser úgy véli, hogy nagyobb veszélyt jelent az ellenzékre, mint Ruben Loftus-Cheek vagy Fabian Delph .World Cup Fiver: Regisztrálj és kapd meg a napi labdarúgó e-mailt! az üzletüket, hogy bejutjanak az ellenzéki büntető területbe, és ha szükséges, a sztrájkolókon túl.Ezen az oldalon Alli és Lingard egy olyan rendszerben, amelyet Southgate saját belépése alapján terveztek, hogy kompenzálják azt a tényt, hogy Angliában nincs természetes játékvezető a középpályán.

Ehelyett a hangsúly a Lingardon lesz. és Alli, hogy szoros támogatást nyújtson az első kettőhöz a sorok között. „Ez a helyzet a középpálya és a védők között, ahol a védőik számára nehéz megragadni,” mondta Lingard, aki az egyik legnagyobb versenyen jelent meg először. „De a középpályás mögött is játszik, aki mindig a fél fordulaton van, és ez megnehezíti számára, hogy felkeljen. Ez mindig valami, amit már fiatal korom óta csináltam.Ki kellett maradnom a csatákból és a harcokból [a méret miatt], így a sorok és az űr között játszani, ez volt az, ahol a legveszélyesebb voltam. ”Paul Pogba el kell fogadnia, hogy nem ez a francia csapat sztárja. Marcel Desailly Bővebben

A hangsúly a gyorsasággal és az energiával való játékra fog összpontosítani, a Young és a Trippier arra ösztönözte, hogy előrelépjen a széles pozíciókban, Sterling és Kane a támadásban, Alli és Lingard pedig a szabadságot betartva . Hendersonnak vissza kell ülnie, ha úgy tűnik, mintha a legmélyebb középpályás lenne.Dier rendszeres volt Angliában, az elmúlt nyolc hónapban háromszor kapta meg az oldalt, de a rendszer azt jelenti, hogy csak egy játékosnak van helye, ahogy Southgate úgy írja le, mint a „pivot”.

Fent minden Southgate hangsúlyozta annak szükségességét, hogy Anglia játékosai pihenjenek azok után az években, amikor úgy tűnik, hogy „lemerültek” – a Fabio Capello leírásának használatára – a nemzeti csapat ingével.

élvezni kell, öleljük fel a pillanatot – mondta Lingard. „Csapattársaiddal futsz, és focizsz egy munkát, amit szeretsz. Southgate azzal a mentalitással jött be, hogy ha szabadsággal játszunk, félelem nélkül játszunk, még többet fogunk élvezni.Szóval ez az, amit fogunk tenni – élvezzük a labdarúgásunkat, játsszunk félelem nélkül, és egyszerre játszunk izgalmas labdarúgást. ”

Anglia ideiglenes XI. ; Walker, Stones, Maguire; Trippier, Henderson, Young; Lingard, Alli; Sterling, Kane.