Jimmy Anderson győztes csatát, hogy megfeleljen Pakisztánnak az Úr Tesztjében

Különös időkben enyhén megnyugtató, hogy egy időre elhagyja a rendellenességet, és menedéket keres egy egynapos nemzetközi szériában, amely szombaton Cardiffban végződik.

Végül tanúi vagyunk valaminek Angliában nyáron ismerősek, mivel Anglia és Srí Lanka készülnek egy másik napi mérkőzésre: elég sok eső van, hogy megzavarják az eljárást. Az ázsiai ellenfelek ellen a nyirkos, hideg körülmények között Anglia győzedelmeskedett, bár ezúttal nem csak a sorozatot nyerték, hanem a Super Series is.És ott van a szokásos döbbenet, hogy egy hónapon belül legtöbben nehéz lesz megemlékezni az összeütközés kimenetelére (bár az edinburgh-i ülésen az ICC jelenleg nagyobb “kontextust keres a nemzetközi krikettünkért”).

Itt legalább visszafordul a hangulatos régi időkben, amikor senki sem tudta, hogy Izland ugyanolyan népességgel rendelkezik, mint Leicester, és a politika eléggé homályos volt, hogy Brutus és Lady Macbeth utalásokat ritkán indokoltak. A zuhanyzók között azonban meglepő krikett volt, és a legtöbbet Anglia játszotta.Szombaton pedig Cardiffban van némi napsütés és egy örömteli, felejthetetlen finálé az 50-es sorozathoz. Jason Roy 162 pecsétes kopogása ODI sorozat nyer Angliába Srí Lanka ellen. Bővebben

Eddig a legszívóbb játék az angol perspektívából az volt, amelyben legrosszabbra játszottak. A nyakkendő, amikor a 287-es győzelmet keresi a 82-es mélységből a hatodik helyen a Trent-hídnál, rámutat a csapat potenciáljára. Edgbastonnál szinte tökéletes játékot szállítottak, ami eltávolította az összes feszültséget a versenyből; az Ovalnál, még akkor is, amikor 42-et 308-ról kellett szerezni, nem volt meglepetés, amikor 11 golyóval kiütötte a játékot.A fehér labda-krikett Anglia, Eoin Morgan szerint, nem tudják, mikor verték őket. Morgan azonban örökölte azt a problémát, amely az elődöket kapitányként sújtja: hirtelen futáshiány. Nem ment el 50-et egy tucat játékért. Mégis ostobaság lenne túl sokat láncolni. Morgan kapitányként felszólította az új szabadságot, amely egybeesett a nagyobb sikerrel. Trevor Bayliss egyik különféle erénye, hogy alig várja, hogy hagyja, hogy kapitánya uralkodjon.

Az Andrew Strauss több mint egy évvel ezelőtti bizalmának megszavazása után Morgan több, mint bárki más okozta a felfordulást.A rendszer legfontosabb alapelve a kudarc szabadsága, amelyet nagymértékben alkalmazni kell Morgan számára.

A statisztikák azt mutatják, hogy a probléma a közelmúltban elsősorban a spin bowlers ellen volt, pályafutásának korai erősségeit. Képesnek kell lennie arra, hogy megoldja ezt. Jason Roy egyértelműen előnyös a friss kilátásokban. A sorozat második századában lélegzetelállító kapcsolat volt. Élvezi a játékot ebben a környezetben. Az ovális sorozatok után azt mondta: “Köszönjük a fiúknak; lehetővé teszik számomra, hogy odamegyek és élvezzem magam, és játsszam a játékomat. Nem aggódom, hogy ki akarok menni az elsőben, mert tudom, hogy a srácok támogatnak.Ez egy hihetetlen öltöző, amelyre pillanatnyilag részt vehet. “És ő hihetetlenül jól tapad. Az Ovalnál a legtöbb társán Joe Root volt, idős korosztály, kora és kora ellenére. Erősen lenyűgözött. “Volt valódi gondolat és tisztánlátás az üzletében, amely korábban nem volt Jasonrel kapcsolatban” – mondta pénteken a Yorkshireman. “Ez azt mutatja, hogyan fejlődött az idejében egy angol ingben, és hol akarja venni a játékát.”

Elkerülhetetlenül, egy másodperc után felmerül a kérdés, hogy Roy profitálhat-e az Anglia Test csapatának. Végtére is, Alex Hales épp az átmenetet tette. Roy különleges képességgel rendelkezik egy krikettlabda megszerzésére, hasonlóan Jos Buttlerhoz, és ez egy hasznos kiindulópont a játék bármely formája, amelyet játszani szeretne.A teszt karrierjét nem szabad kizárni Roy-nak, de ez nem szűnik meg.

Ebben a szezonban Roy öt vagy hatszor küzd Surrey-hez, és átlagol 30-ig. meggyőzni a megyét, hogy küldje el neki korábban, mert szüksége van több fut ellen egy piros labdát, hogy előre az ügyet. Anglia azonban jelenleg erõteljesen fejleszti szakértõ személyzetét a játék különféle formáihoz. Tehát nincs rohanás.

Jelenleg az angol csapat többsége egynapos szakembereknek tekinthető. Ezért felbukkantak Cardiffban egy tavasszal a lépcsőn, és alig várják, hogy elterelje a cuccukat. Úgy tűnik, túl sokat élvezik a mozdulatokat.A Srí Lanka időközben a sérülések egyre növekvő listájával gátolva elkezd szétrobbanni, és még mindig az első győzelmüket követik a haldokló Super Series-ben. A könyvesbolt Angliában az egyik legerősebb Cardiffban. És egy nyári zűrzavarban hamarosan hamarosan valamit kapnak.