Két kerék Mark Webber számára az olimpiai stílusteszten

A Webber különféle tájképeket élvez majd ezen a hétvégén, és más nézőpontból, hogy megfigyelje, amikor részt vesz az egyik híres biciklizőnek, aki a vasárnapi RideLondon rendezvényen 24 ezren részt vesz, egy 100 mérföldes sportesemény a 2012-es olimpiai közúti verseny folyamán. – Az utak zárva vannak – mondta -, ami hihetetlen lehetőséget jelent mindenkinek, beleértve magam is. Nagyon izgatott vagyok. Jó dolog, hogy mindenki számára kihívás legyen, és jó napot is. “1995-ben Angliába költözött, és azóta élt Buckinghamshire-ben.Mint számos nagydíjas pilóta, köztük Fernando Alonso és Jenson Button, lelkesedést szerzett a kerékpározásért mind sportolásnak, mind pedig egyfajta rendezésnek, de ez a kurzus teljesen új lesz. “Minden mérföld olyan mérföld lesz, amivel még sosem jártam. És tudom, hogy egy pár puncsos kis mászik ott. “Mark Cavendish London 2012 álmait visszavetette a pályán és az ellenfelek | Richard Williams Bővebben

Az a férfi, aki az Alpok, a Dolomitok és a Sziklás-hegység nagyszerű emelkedéseit feldobta, valószínűleg nem fogja megfélemlíteni a Newlands Corner, a Leith Hill és a Box Hill, az Olimpiai Parktól induló útvonal és a Buckingham-palota előtt végigfutó út.A Mont Ventoux után még a Leith-hegy csúcspontja is – Délkelet-Anglia legmagasabb pontján, alig 1000 láb alatt – nem valószínű, hogy komoly kihívást jelentene. Ellentétben azokkal, akik az olimpiai versenyen versenyeztek, a hétvégi lovasok nem kötelesek egymás után kilencszer egymás után kilépni a Box Hill-be – csak egyszer fognak tenni.

Martin Johnson, Colin Charvis, Darren Gough, Allan Lamb és Tim Foster a többi sportág csillagai közé tartoznak, miután néhány órával a RideLondon Classic előtt teljes körű szakmai versenyen elindultak az úton, beleértve a Csapat Sky-t Chris Froome és Geraint Thomas, Michael Matthews és Tom Boonen is.Froome, aki először mutatta be a versenyt, amikor megnyerte az első három Tour de France győzelmét, a brit rajongóknak lehetőséget ad a sárga mezére. Webber egyszer jó barátok egy férfi, aki hét sárga mezt nyert, majd a versenyen törölték a versenyt. Az első szakadás kapcsolata 2008-ban jelent meg, amikor Webber, majd a második szezonban a Red Bull csapatával elrendezte a jegyeket és jegyeket a Lance Armstrongnak, hogy megnézze a Monaco Grand Prix-t, az F1 szezon bemutatóját.

p> “Nem bukkant fel, bocsánatkérés nélkül” – mondta Webber akkoriban. “Azt hittem, ez nagyon rossz formában van.” Négy évvel később Armstrong hírneve megrágott. “Lance minket idiótákként kezelt bennünket.Azt hiszem, mindenkinek megdöbbentő az az emberek mennyisége, akiket felkészült arra, hogy felállhasson: az emberek, akik erkölcsileg a híd jobb oldalán voltak. “Mark Webber az F1-en túlmenően az első világbajnoki címért küzd. A Forma-1-es paddock paranoiás, kifogástalan és barátságos világában a tucatnyi szezon alatt Webbert észrevették, hogy hajlandó őszintén és közvetlenül beszélni: az ausztrál sportolók és a nők korát tekintve jellemző.A kilenc grands prix nyereménye és a 2010-es címet viselő háromszoros lövöldözős játék része tiszteletes F1-es pályafutása, mielőtt 2014-ben elhagyta a Porsche sportkocsi-projektjét, ő és rendszeres társaljai, Brandon Hartley és Timo Bernhard, a tavalyi világbajnok lett.

“Szerettem az F1 napjaimat” – mondja. “Nem szeretném, ha nem volna ilyen tapasztalata a top-kategóriában, ami félelmetes. De ez kevésbé egyedi, inkább egy csapatmunka. Mindannyian annyit dolgozunk, mint egy csapat, hogy a lehető leggyorsabban autóba jussunk, és meg kell osztanunk. És a naptár sokkal rövidebb, kevesebb utazással – ami jó egy öregembernek, mint én.

Webber a következő hónapban 40-et fordít.Motorversenypályája számos látványos összeomlást mutatott, különösen a Le Mans-ben 1999-ben, amikor Mercedes kétszer elindult a 200 m / órás sebességgel a Mulsanne-n és Valencia-ban 2010-ben, amikor a Red Bull nagy sebességgel száguldott az európai nagydíj alatt. De az egyetlen baleset komoly károkat okozott egy kerékpáron. Ez 2008 télen volt, amikor egy acél rudat helyeztünk egy lábra, amikor összetört egy autóval, miközben a saját jótékonysági esemény, egy többnapos, 1000 km-es mountain bike verseny a Tasmania homályos és távoli terein. – Három órára nem láttunk autót – emlékezett vissza. “Nem volt valószínű időzítés. Ez egy vak gerinc volt – biztosan nem az út megfelelő útján, de nem teljesen a rossz szélen. Rendben a közepén.Csak csinálta, amit csinált ott, és megérintettük, és ez volt az. “A londoni utcai utcai és a Surrey sávjai között Paul Stewart, az egykori versenyautó, Sir Jackie fia.Ők lesznek lovagolni, hogy pénzt gyűjtsön a Springfield Youth Club-nak, egy 53 éves, kelet-lelki hátrányos helyzetű fiatalemberekkel foglalkozó intézmény, amelynek Sir Jackie az elnök és Paul az elnök. – Magam is meglátogattam – mondta Webber. “Nagyszerű kapcsolat van a motoros sportággal – Jimmy Clark, Graham Hill és az összes fiú ment.” A klub mindössze néhány percnyi útra van a vasárnapi rendezvény kezdőpontjától, a Olimpiai velodrome. “Azt hiszem, a leghosszabb, amiket az elmúlt néhány hónapban lovagoltam, két és fél óra volt” – mondta Webber -, szóval egy kicsit alultáplált vagyok, de ennek ellenére nem lesz versenyképes gyümölcsléim. Jó lesz az utcák kipróbálása, és körülnézni, és mindent befogadni. Itt és ott megállhatunk egy Guinness pint számára. Jó lesz. “