Nick Powell a “sötét változások” alatt mutatkozik be az Arsenalban

Hull City megbízik abban, hogy Nick Powell jobban bekapcsolódik, amikor debütál az Arsenal szombaton, mint a Manchester United szülő klubjának sorsa csütörtök este. A középpályás elismerte, hogy elfelejtette, hogy United az Europa League-bajnokságban játszott és az időt töltötte a Fifa játékban.

Powell a bajnokok Ligája elleni vereségén és a Premier League veszteségén Bournemouthban.A 21 éves, aki a szezon végéig csatlakozott a Hull-hez a határidő napján, elvitte a játékkonzolját, miközben az Egyesült a Midtjyllandban játszott.

Megkérdezte, hogy figyelte-e az Európa Liga Powell elmondta: “Nem, teljesen elfelejtettem…Fifa-t játszottam, ha őszinték lennék.” Hull menedzsere, Steve Bruce megerősítette, hogy Powell az Arsenalban fog szerepelni, ahol a menedzser ” sötét változások “, szemmel a kedd éjszaka bajnokság játék Ipswich Town és a bejárat. Hull az asztal tetején van.

“Határozottan elkötelezett vagyok, hogy lenyűgözhessek” – mondta Powell. “Két éven belül nem játszottam megfelelő játékot. Ne tévesszen meg, Wolfsburg és Bournemouth ellen jöttem, de itt és ott 20 perc alatt nem mutathatja ki, hogy mit akarsz mutatni mindenkinek.Két éve nem játszottam le a játékot, így ha valami arra törekszem, hogy csak bebizonyítom az embereknek, hogy nem vagyok elveszett ok, akkor visszajövök. “Bruce vezette Hull-et a 2014-es FA-kupa döntőjében, de a Premier League-hez való azonnali visszatérésnél elsőbbséget élvez, amit az Arsenalon változtatni kell.

“Kemény ütést szántak a TV követelményeivel. “33 nap alatt volt 10 meccsünk – ez egy nevetséges ütemezés minden klub számára. Szerencsére, jelenleg – érintsük meg a fa – nincsenek valódi sérülései, de ez a csapat számára a legmagasabb szintre emelkedik.

nagy játékokat és sok játékot vastag és gyors, és persze fontosak is.Igen, az FA Kupa az FA Kupa, és két évvel ezelőtt volt a legjobb nap a klub történetében, de elsődleges célunk visszatérni a Premier League-hez. Ez egy kemény, kemény hívás, mert szeretne játszani az úgynevezett első csapatával az Arsenal ellen.Természetesen te is lennél. “

Ez a harmadik egymást követő szezon, amikor a Hull és az Arsenal találkozott a kupában, Arsène Wenger oldalán a győzelem után a végső győzelem után a tavalyi harmadik fordulóban. – Lehetett volna könnyebb választani, nem? – kérdezte Bruce nevetve. “Az esélyek csak nevetségesek, de amikor négy, öt és hat golyó maradt, amikor az utolsó rajzot készítették, azt hiszem, újra a csillagokba írták, hogy visszamegyünk az Emirátusokba.