Rudi Garcia roma botja a lassulás Atalanta vereséggel folytatódik

Öt nappal a Bajnokok Ligája által megalázó 6-1-es menekülést követően a romák védekező hiányosságai újból megjelentek egy riasztó 2: 0-os vereséggel az Atalanta-ban a Serie A-ban, vasárnap.

Alejandro Gómez rossz védelmet kapott a roma védő, Lucas Digne lövéséből, hogy a félidő előtt félresöpörjen.Ezután a helyettesített, teljes visszalépést megtette Maicon, és Gomez megdöntötte a büntetést Germán Denis számára a nyolcadik perccel a végén. Roma maradt a negyedik helyen, esélyt vetett arra, hogy az Internazionale, aki hétfőn meglátogatta Napoli második helyét.

Mario Mandzukic a döntő fejléccel a második félidő elején szerezte meg a Juve 1-0-os győzelmét a Bajnokok Ligájában. Paulo Dybala, aki először a 32 millió eurós nyári átutalás után nézte meg először a csapatot, a keresztet Mandzukic céljához kötötte. Stefano Sturaro a Juventustól a pálya szélétől pecsételt. 89. percen belül Paul Pogba állította be a helyét, a helyettes Simone Zaza pedig egy újabb pontot adott a leálláshoz.

A Roma 14 gól után a legjobb 29 gólt szerzett, de 17-et kapott kétszer annyi, mint az Inter és a Nápoly. A védelem szintén problémás volt a BATE Borisov 3-2 vereségén és 4-4-es sort a Bayer Leverkusen a Bajnokok Ligájában – olyan eredmények, amelyek megkérdőjelezték az edző státuszát, Rudi Garciát.

“Nem adom fel.Csalódott vagyok és dühös vagyok, de nem szoktam lemondani – mondta Garcia. “Mindannyian felelősek vagyunk, mindenekelőtt. Rossz hét volt, de biztos vagyok benne, hogy a felhők mögött az ég kék. “Spekuláció történt arról, hogy Sassuolo Eusebio Di Francesco, aki 2001-ben a” már sorakoztak Garcia lehetséges utódjaként.De a roma sportigazgató, Walter Sabatini megerősítette a vasárnapi mérkőzés előtt, hogy a klub hosszú távon ragaszkodik a Garciához. “A romák nem hibák, mert ez egy építési projekt, amely még mindig épül, “Mondta Sabatini a Mediaset Premium-nek. “Tiszteletben tartjuk [Di Francesco], de senki nem lépett kapcsolatba vele, és senki sem fog menni, mert menedzserünk Garcia.” A roma támadás Olaszországban páratlan, a csapat jelenleg nincs több kulcsfontosságú előretörés Mohamed Salah, Gervinho és Francesco Totti sérültek. Kostas Manolasnak védekezés során gyakran kellett elszállnia a támadókkal a középső vissza Antonio Rudiger küzdelmével. Leandro Castan, aki a múlt évben agyi műtét után még mindig visszanyerte alakját, Rudiger helyére került az Atalanta ellen.A romák azonban a legnagyobb problémákat okozták.

A romák 10 emberrel értek véget, és az Atalanta csak kilencen fejeződött be, miután Guglielmo Stendardo és Alberto Grassi véget értek, mivel a roma szurkolók betöltötték a Stadio Olimpico sípokkal.

Máshol Empoli 1: 1-et verekedett Lorenzo Tonelli korai céljával. Miroslav Klose-nak sok késői esélye volt, de Lazio hat alkalommal bukott el hét meccsen. Cyril Théréau kétszer szerzett gólt, beleértve egy 81 perces győztest, az Udinese 3-2-vel nyerte a Chievo Verona-t; és Carpi hátulról jött a 2-1-es győzelemért a 10-es genoánál, Marco Borriello pedig egy gólt szerezve, egy másik pedig a korábbi olasz nemzetközi Cristian Zaccardo számára.