Ryder Cup mutatók: amit az Open mond a Le Golf National versenyre

Ez egy nagy verseny volt, amelyet egy közös vonallal támasztottak alá az amerikai újságírók és az amerikai játékosok között, akik közül az előző öt fő nyertes kiderült: „Milyen üzenetet küldene a Ryder előtt? Kupa, ha ezen a héten hatodik lett? ”

Amikor az utolsó forduló vasárnap kezdődött, amikor öt amerikai és Molinari az utolsó három párosban elindultak, kevesen fogadnának a valószínűség és az észlelés ellen még a délutáni félidőben az is, hogy a Claret Jug a következő évre való tulajdonjogának eredményeként lövöldöződik a Tiger Woods – ő maga most az Egyesült Államok Ryder Cup listáján az ötven legmagasabb és a 20. helyezett között, 11 helyről – és Jordan Spieth között. Hogyan ment Francesco Molinari az Sportingbet elmulasztott vágásokról Claret Jug-ra – nyolc héten belül többet

A Woodsot hatodik és Spieth kötötte tovább, míg további két európai nehéz tüzérség, Rory McIlroy és Justin Rose részesedése a második helyen két kevésbé közzétett Amer mellett icans, Kevin Kisner és Xander Schauffele.Volt tisztességes show-k is, az angolok Tommy Fleetwood és Eddie Pepperell, valamint a dán Thorbjørn Olesen képviselői között. Ingyenes hétvégén az olaszok meghökkentő harmadik versenyének nyertese hatban, két helyet felveszve a jó mérésért, de a hangulatból segített létrehozni. More info

“Ez egy különleges pillanat volt Francesco számára, de az is különleges pillanat az európai golf számára ”- mondta a Sky Sports-nak. „Ez a győzelem volt a Tour egyik legnehezebb munkásának és jó fiúinak; Mindig azt hiszem, hogy nagyszerű, ha új srácok vannak, akik nagyszerepet nyernek. Természetesen örülünk az Atlanti-óceán ezen oldalának.

„Alig várom Párizst.Ez nagyon sok jót tesz a magabiztosságának, és a csapatba kerül, mint egy srác, aki formában van és mindenki néz. Jön egy újabb nagy bajnokság [az amerikai PGA a Bellerive-ben], és a jelenlegi formájában ez válhat számukra a nagyon-nagyon különleges évek közé. ”

Molinari a 2010-es és a 2012-es években volt. A Ryder Cup csapata, mindkettő európai győztes éve volt, és emlékezetesen emlékezetbe ragaszkodott a kelta kúriánál, amikor négy- és négygolyókat játszott bátyjával, Edoardóval – aki nemrégiben több kézműtét után visszatért – a refrén „Két molinaris, csak két molinaris van”.Arra is őszinte volt, hogy beismerje, hogy még a harmadik alkalommal sem gondolt a játékra, amíg ez a lila folt májusban meg nem kezdődött, amikor a Wentworth-ben nyert és az Egyesült Államokban követte ezt a hónapot.

Bjørn nyolc rendelkezésre álló automatikus selejtezőhely és négy helyettesítő mezők közül választhat, amikor el akarja állítani a két évvel ezelőtt a Hazeltine-ben elveszett trófeát, és a következő hetekben különféle imponder elemeket kell rendezni.

Paul Casey lehet az egyik közülük, mivel jelenleg a Sportingbet nyolcadik szerepel a listán, bár négyesen jóval befejezte a pályát a Carnoustie-n.Miután 2008-ban két európai győztes oldalán játszott, figyelmen kívül hagyták a 2010-es csapatot, és feladta a turné státusát, hogy az Egyesült Államokban játsszon, bár ezúttal ismét megpróbál selejtezni.

“Remélem, Az európai csapat része vagyok, mert szerintem nagyon-nagyon jól néz ki ”- mondta vasárnap. „Azok a fiúk, mint Francesco Molinari, az utóbbi néhány hónapban csillaggolfot játszottak. Ahol 12 hónappal ezelőtt volt, és a világ rangsorát tekintve nagyon, nagyon erős. ”