St Helens és Jack Owens a Hull FC-et a Super 8-ban összeomlik a földre

A Hull erőteljes oldala erőteljes erőfeszítést eredményezett hat nappal a Challenge Cup döntő megnyerésében, de nem volt elegendő ahhoz, hogy megakadályozzák St Helens 31-10 győzelmet.

A szélső Jack Owens 18 pontokat két próbálkozás és öt gól, mivel a szentek újabb jelentős lépést tettek egy félig döntő helyszínen, annak ellenére, hogy jóval a legjobbak közé kerültek.

A nagyszerű játékokat szemügyre véve a Super 8-ban Lee Radford és a Jordan League-t vezette, Leon Pryce, Jordan Abdull, Jack Downs, Iafeta Paleaaesina és Curtis Naughton, valamint Jordan Thompson és Dean Hadley, a két játékos a Wembleyben lévő 19-es csapatánál maradt. p>

A Big Arms, Gareth Ellis, Danny Houghton, Marc Sneyd, Carlos Tuimavave, Mark Minichiello, Scott Taylor és Kirk Yeaman mind nyugodtak, és Hull elvesztette egyik Wembley hősét, Steve Michaels miközben a labdát a saját gólhelyén belül futotta, bár képes volt később visszatér a játékban.

De a korábbi St Helens kedvenc Pryce vezette Potenciálisan a Super League-ben való utolsó megjelenéséért, a Fekete és a Fehér nem csak egy gyengített csapatot néztek ki, mert hosszú ideig játszották a játékot.

A Hull a szezonban duplázott át a szezonban, és kiütötte őket a Challenge Cup-ból a Wembley felé tartó út során, és a Langtree Parkban egy ötödik egymást követő győzelemre mentek, .

Középen Mahe Fonua elkapta a szentek védelmezőit, akik a vonalhoz közeli játszmában lógtak, és elkeskenyedtek a ruhás vállak köré, és végigsimították a játék első próbálkozását. / p>

A szentek súlyosan küzdöttek a felfüggesztett, tapasztalt, Luke Walsh játékvezető távollétében, de a teljes visszafordulással Jonny Lomax két osztályba sorolt, hogy megkapja Owens-t és középre helyezze Matty Fleminget két gyorspróbára a második negyedév elején hogy elvágja őket előttük.

Owens hozzáadott egy átalakítást, hogy 10-6-ra tegyen, ami volt a félidőben a hazai csapat küzdött, hogy összeszedje a játékot.

A második félidőben élénkebbek voltak, de soha nem húzhatnák ki a kegyetlen ellenfeleket.

a Hull védekezés szíve a Theo Fages meggondolva felállította helyét az Atelea Vea helyére, hogy Jordan Turnert átjusson, és összeomoljon Danny Washbrook és Chris Green a szentek második próbálkozásán.

Owens második átigazítása 16-6-ra tette, de St Helens egy lemorzsolódást hagyott jóvá, mivel nem biztosította a restartot és a második vitorlázót Sika Manu visszahúzta Hull-t, és levetette a Dominique Peyroux kihívását, hogy átkeljen.

Amikor Hull prop Liam Watts-ot szigorúan úgy ítélték meg, hogy ellopják a labdát illegálisan, a Saints megragadta az esélyt, hogy újítsák meg a kétlábas ólmot Owens büntetéssel, de ez csekély volt.

St Helens tartozott a szélsőséges Adam Swiftnek, aki 100 éves megjelenését ragyogóan próbálta megmenteni, és Michaelset 66 percen belül megtagadta és elkezdte játszani a mező másik végét a védelem elszakadásával, hogy megteremtse a pozíciót a győztes próbához.

Ez Vea-hoz ment, aki először jött James Roby rablójátékához második próbálkozása és Owens negyedik gólt rúgott. Turner a csepp góljával meggyõzõen nyerte meg a gyõzelmet, mielőtt Owens a második meccset átváltotta volna a pontszerzést négy percre.

p> Leroy Cudjoe kétszeres gólt szerzett, mivel a Huddersfield Giants háromszoros győzelmével a London Broncosnál 40-4-es sikert ért el.

A Super League státusza, bár a West Yorkshire klub még mindig vitathatatlanul a legnehezebb három meccsét a nyolc csapat mini bajnokságában marad.Eközben a Salford valóban veszélyben van abban, hogy elveszíti a Super League státuszát, miután Leedsben 30-8 vereséget szenvedett. A Vörös Ördögek elengedhetetlen győzelmet arattak a Huddersfield ellen, de a Leigh és a Hull KR hátrányos helyzetbe került vereségek miatt veszélyeztették őket, mielőtt Leeds tovább rontotta volna a kieső félelmüket. Salford négy ponttal a top- három helyszínen, amely garantálna egy másik szezont a Super League-ben, és szembenézhet a Million Pound Game októberi októberi selejtezésével. Denny Solomona a hatalmas trükkökért próbálkozott, mivel Castleford elítélte a Wakefieldet egy másik Super League Super 8 vereségéért.