The Joy of Six: szokatlan zenei előadások a sporteseményeken

Shaun Williamson karrierjét a többiek kedvében tették el. A Tenerife-i 18-30-as klubbemutatótól kezdve a EastEnders egyik legismertebb részeként, mint Ricky Gervais extrákban a szerencsétlen, de szeretetre méltó Barry a poszt-ironikus Barry-hoz, Williamson szerepe mindig is a szórakoztatás művészete volt. Mégis, úgy tűnt, furcsa döntés született a 2014-es Világbajnoki Bowls bajnokság szervezőinek, hogy meghívják őt Labi Siffre 1987-es hitének Something Inside So Strong-ra a tömegig, mielőtt a férfi egyes végső döntője a skót Darren Burnett és a helyi kedvenc Mervyn King.Ahelyett, hogy Pharrell Williams boldogja, aki az idősek tömegét a hét elején felháborítóan elkeskenyedő őrjöngésként küldte el, Williamson teljesítménye egykor volt: a nagy Yarmouth-i seregezés tüdejátékkal rituálé, amely magában foglalja az öklét, és nem hiányzik a csavarozás.

Annak ellenére, hogy a fénnyel kibontakoztattak a szemük előtt, néhányan csendesek. Egy pár ura felkel, hogy távozzon. A többiek csak ott üldögélnek, és nem Bet365 tudják, mi legyen Siffre szövege az apartheidről és a homoszexualitásról, amelyet egy korábbi szappansztár énekel és átértelmez. Csak jöttek a tálakhoz. MB Facebook Twitter Pinterest 2) Kobe Bryant és Flea az NBA nagy búcsújátékán, 2016

Mindent terveztek a tökéletességre.Kobe Bryant búcsúsága aprólékos lenne – az egyik NBA nagyszerűen elismert tisztelettel, miután a szezont az Egyesült Államokban egy büdös Lakers csapattal töltötte, minden végső látogatást tett egy városba, amely a Kobe Long Goodbye narratíváján volt. A Black Mamba döntőjátékát, a Lakers-ot a nyugati konferenciaasztal lábánál, a 65 vereségnek köszönhetően, és Utah észrevehette, hogy a vékony play-off reményei elpárologtak, véget vetett egy félénk shoot- hogy az öregedésről szóló legenda legalább a doboz pontszámán levő magas megjegyzésen hagyatkozzon.

A Staples Centerben a Jazz-szel folytatott találkozó előzménye talán még inkább szórakoztató volt.A kosárlabdapályák a Star-Spangled Banner páratlan – és gyakran rettenetes – kiadásait használják a tapintás előtt, de a Flea, a Red Hot Chili Peppers basszusgitáros hangszeres kiadása a legrosszabb és ez magában foglalja a korábbi, szomorú próbálkozásokat is. Lakers sapka és sapka öltözött – annak ellenére, hogy a hatsot el kell távolítani a himnusz lejátszására -, és a nyaka annyira fordult, hogy ott féltek attól, hogy leesik, Flea nemzeti himnusa rosszul kezdett és fokozatosan rosszabbodott.Félúton keresztül a kamera Bryantra összpontosított, és mindent megtett, hogy Unibet elfojtsa a nevetést, miközben Flea egyidejűleg egy kis freestylingre indult, hozzáadásával saját megjegyzéseit.

A kiszámítható kritikai színvonal elérte Flea módját, de szigorúan elhúzta. – Megcsókoltam ezt a szart – mondta, és talán senki sem tudta, hogy tökéletesen hallanák. “Tudom, hogy az emberek kedvelik a zenét. Azt hittem szép. Igazából nincs semmi aggodalom a kis kis elmék számára, amelyek csalódottságot kapnak, amikor felrobbannak. Szeretem a nagy elméket. “Végül is szépség van a néző szemében. Bryant teljesítményére csak 50 mezőnyet és 12 szabadrúgást sikerült elérni 60 pontot.AS Facebook Twitter Pinterest 3) Ozzy és Sharon Osbourne a Wrigley Field-ben, 2003

Az amerikai sport egyik legrégebbi hagyománya: a hetedik játékrész közepén a “Take Me Out to the Ballgame” baseball stadionok és gyémántok az Egyesült Államokban. És 2003 augusztusában egy forró napon Ozzy Osbourne – aki az Astonban, Birminghamben született, de Los Angelesben élt, és nem volt észrevehető kapcsolata Chicagóval – a Wrigley Fieldben lévő mikrofon előtt tolta be Cubs clobberben, és folytatta hogy higgye a dalt minden elismerésen túl.

Ozzy akkoriban rendkívül népszerű alak volt; az Osbournes című műsor főszereplőjeként, az amerikai popkultúrában hagyott öröksége most már a Black Sabbathon túl is kibővült.Ahogy a tévében is, Ozzy komikusan megdőlt a feleségével, Sharonval, és megosztotta a reflektorfényt, és bátorította őt. Ha a játékosok kicsit zavarba ejtettek, úgy tűnt, hogy a tömeg úgy Bet365 szeret. Még a féléves Brit befogadás – “Nem emlékszem, hogy mit kell tennem” – találkozott a bujkával és az éljenzéssel.

Volt azonban egy sötétebb oldal ennek a látszólag komikus jelenetnek. A Los Angeles Times később arról számolt be, hogy Ozzy napi 42 tablettát vett ezen a nyáron, köztük nyolc adag amfetamint, kilenc adag nyugtatószert, 16 különböző barbiturátot, két rohamellenes tablettát, két antikonvulzív tablettát, két fájdalomcsillapítót és három alvó tabletta.

“Nem tudott beszélni” – mondta Sharon. – Nem tudott járni. Átesett.Öreg volt. Októberig Ozzy újra járkált és normálisan beszélt. De a felvétel is marad – és talán nem annyira vicces a második megtekintésnél. MB Facebook Twitter Pinterest 4) Luciano Pavarotti a 2006-os téli olimpiai játék megnyitóján

Figyeljetek Luciano Pavarotti Nessun Dorma előadására a 2006-os téli olimpiai verseny megnyitó ünnepségén, és könnyű látni, hogyan jött létre a klasszikus szférából a népszerű mainstreambe. Olyan sporteseményeken is híres volt, amikor az 1990-es világbajnoki döntő előestéjén az olimpiai előadást is elvégezte, az “All’alba vincerò” végeredményével. Vincerò! Vincerò! Hajnalban nyernek! Én nyerem! Nyerni fogok “a tökéletes kíséret a verseny csúcspontjához.De 2006-ban a Stadio Olympico-nál lévő 35 ezer embernek, vagy a kétmilliárdos otthon otthagyott embernek ez egy különösen mesés mutatvány volt: Pavarotti azonnal felismerhető hangja feltöltötte a léghullámokat, arca elgörbült, mintha tudta volna, hogy ez lesz az utolsó előadása . Mint kiderült, a következő volt: röviddel az ünnepség után Pavarottit hasnyálmirigy-rákkal diagnosztizálták, és a következő évben elhunyt. A végső teljesítménye hamis volt. Elképzelte az egészet, video-trükközéssel, gondos ajak-szinkronizálással és egy kompatibilis zenekarral, amely korábban előre rögzítette a támogató napjait. Pavarotti korábbi vezetõje, Terri Robson elmagyarázta, hogy februárban lehetetlenné tette énekelni a Nessum Dormát éjfélkor Torinó nullától.Bár ez lehetett igaz, a valódi oka annak köszönhető, hogy csökken az egészsége, és az énekes a kerekesszékkel teli éjszakán túljutott a színpadon.

“Pavarotti nagy karrierje végül virtuális előadással zárult, valami szomorú, de elkerülhetetlen “- mondta Leone Magiera, aki azon a napon karmester volt. “Túl veszélyes lenne számára fizikai állapota miatt kockáztatni az élő előadást a globális közönség előtt. Először a zongoraverseny számos változatát rögzítettem, majd a szalagokat vettem fel a Pavarotti Modena-i házában lévő kis stúdióban. Kiválasztotta a megfelelő verziót, mielőtt én egyedül irányítottam, miközben énekelt, miközben felvették. Az erő megismételte, amíg teljesen meg nem elégedett.Aztán összecsukódott a kerekes székén, és becsukta a szemét, kimerült. “Néhányan gúnyolódnak, de még a fakéllel is van mesterkedés. Az a tény, hogy még a rossz egészségi állapot ellenére is kihívta a kihívást, szakszerűen megtervezte a trükköt, és tökéletesen hajtotta végre – minden olyan zörej és élet, amelyet korábban a tömegnek adott – figyelemre méltó. “A zenekar úgy tett, mintha játszana a közönség számára,” Magiera később azt írta: “Úgy tettem, hogy magam viselkednek, és Luciano úgy tett, mintha énekelne. A hatás csodálatos volt. “MB Facebook Twitter Pinterest 5) Sinead O’Connor az UFC 189-ben, 2015 júliusában Conor McGregor és az UFC elnöke, Dana White nem mindig látszanak szemmel, de tavaly nyáron megállapodás született arról, hogy az MMA-eseményeket inkább “szemüvegnek” nevezik.Amikor a Las Vegas-i UFC 189-re és az idősebb iráni ideiglenes featherweight címre került a Chad Mendes ellen, mindenképpen elérték ezt. Valójában talán a legmaradottabb emlékezet nem a TKO második körös győzelme volt, hanem a séta, amelyet élő, néha ugyanolyan ellentmondásos, de vitathatatlanul kedvelt honfitársa, Sinead O’Connor élő előadása hangzott el.

A dalok megválasztása – a húsvét felemelkedő ballada, a Foggy Dew – biztos volt benne, hogy a nemzeti büszkeséget is megörökítette, és a több izgalmas McGregor rajongó ezreit is megcsodálta, akik közül sokan nyolc alkalommal indították el a harcot. </P >

Bármelyik véleménye a megosztó harcosról, drámai dolog volt.A fények leeresztettek az MGM-ben, a nyolcszög zöld, fehér és arany színű volt, és az egyik oldalon az O’Connor emelkedő platformon tűnt fel a füsttől. A nagy képernyőkön McGregor felbukkant, a tricolor vállán átfedve sétált az öltözőből és az arénába.

“Ez még soha nem történt meg a sport történetében. Az UFC-nak soha nem volt olyan emberje, aki énekel az Octagonon, “mondja egy tipikusan mért McGregor. “[Sinead] erőteljes nő, erős hangja van. Amikor meghallgatja a zenéit, ez rendkívül szép.Ez háborús zenéhez megy. ”

És hadd menjen háborúba; amikor a vér a jobb szeme körül levágott vérből kijött, a Dubliner egy klinikai balra szállt, hogy küldjön Mendes-t, aki később cserélte a sérült José Aldo-t a vászonra, és ásatásokat követett. A játékvezetés beavatkozott, és McGregor az övvel ünnepelt. AS Facebook Twitter Pinterest 6) Steph Curry, minden Golden State Warriors otthoni játékban Steph Curry egy babonás ember.A “Lock in!” Csipog elküldése előtt minden játék, a mellkas megérintése és minden egyes három mutató után az ég felé mutatva, a félig bíróság elől az ellenfél kosára való futása előtt a kiugrásból a szalaggal lecsengett szobát követve, amikor Klay Thompsonot követte, amikor a játékosok felkerültek a PA-ra, hogy gyakorolják három mutatóját a kosárból a bírósági útról való lövöldözéssel, az alagútban az otthoni öltözőhöz, az ő post-játék interjúit az ő szekrénye előtt…nos, mondjuk csak a Golden State Warriors sztárját és vissza-vissza NBA MVP-nek van egy sor rutinja, amit át kell haladnia ahhoz, hogy készen álljon mentálisan. </p >

Van azonban valami, ami talán a legkülönlegesebb a tétel: énekel egy jingle-t egy 2009-es vadkereskedésből, két háborús biztonsági őrrel, minden otthoni játék előtt.Eredetileg a Robert L Hines komédiával feltöltötte a chicagói vázlatos csoportot, a Big Dog Eat Child-t, a videó 2009-ben vírusos lett. “Néhány hónappal ezelőtt látta a sípcsontot online, és azt hitte, nagyon vicces” – mondta Charles Dexter, az egyik biztonsági őr. Elkezdett mondani: “Ez az, amit a folyosón szponzorálnak, Jones BBQ és Foot Massage.” Most, ha nem csináljuk, mielőtt minden otthoni játékot, van egy problémája. Ő felborul. ”

A legdrámaibb teljesítmény nem. De ha segít Curry-nek abban, hogy ő legyen a játékos, talán ez a legfontosabb a listán. “Ha hiányzik egy ütés, kicsit ideges leszek, és vissza kell mennem és újra kell tennie a lépéseimet” – mondta Curry az ABC News-nak. “Ez valami játékmódba kerül, így örülök neki.” MB Facebook Twitter Pinterest